Argentínában tilos a csók!
hirdetés
Címlap / Őrület / Argentínában tilos a csók!

Argentínában tilos a csók!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

A sertésinfluenza már rákényszerítette az argentinokat arra, hogy nemzeti italukat, a matét ne osszák meg barátaikkal (amelyet egyébként körbeadva szokás fogyasztani), most pedig arra készülhetnek, hogy a szenvedélyes üdvözlési szokásaiknak is búcsút intsenek. 

 

Rendezvénynaptár
Az argentin hatóságok komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy megakadályozzák az A (H1N1) influenza terjedését. Ennek érdekében most arra kérik az ország lakosait, hogy barátaik és szeretteik üdvözlését minél kevesebb testi kapcsolattal tegyék meg, ne öleljék és csókolják meg egymást. Dél-Amerikában Argentínában szedte a legtöbb áldozatot az új betegség – eddig 70-et.

Az országban az orcára adott csók és az ölelkezés megszokott része az üdvözlésnek, de a testi érintkezést visszafogó akcióba még a televíziós sorozatok is beszálltak. „Szerencsére már leforgattuk az összes csókjelenetet” – monda a paraguayi színész, Arnaldo Andre. „Megpróbálunk betartani minden óvintézkedést. Nem csókoljuk meg kollégáinkat, és amennyire lehetséges, tartjuk a távolságok a jelenetek forgatásán is” – tette hozzá.

Az eddig hozott óvintézkedéseknek áldozatul estek a színházak és a tangó-bárok is, amelyek most mind bezártak. A futballstadionok és mozik még nyitva vannak, igaz, a nézők és szurkolók egy szék kihagyással foglalnak helyet egymás mellett.

Medipress

 
 
[ 1161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x