Darabokra tépte a biciklist Bodnár autója, Hajdú koldusbotra...
hirdetés
Címlap / Őrület / Darabokra tépte a biciklist Bodnár autója, Hajdú koldusbotra juttatja Nacsáékat

Darabokra tépte a biciklist Bodnár autója, Hajdú koldusbotra juttatja Nacsáékat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Lapszemle: Barátnőjéhez kerékpározott láthatósági mellényben egy csokor virággal Kovács Csaba, amikor őrült tempóval elgázolta a Debrecen válogatott focistája, Bodnár László. A Bagi-Nacsa párost érzékenyen érintheti a kért 52 millió forintos kártérítés.  

 

Rendezvénynaptár
A férfit akkora ütés érte, hogy leszakadt a feje, amit a tűzoltók fél órán keresztül kerestek az út menti árokban. A gyászoló család attól tart, hogy a híresség ügyvédei segítségével elkerüli a felelősségre vonást. – Az eddigi adatok szerint a gépkocsivezető hibája okozta a péntek esti nyírbátori halálos kerékpáros-balesetet – ismertette a Blikk-kel az előzetes szakértői véleményeket a rendőrség szóvivője. Bodnár akár már szombaton is játszhat a svédek elleni vb-selejtezőn az MLSZ elnöke szerint.
 
A Bors információi szerint Hajdú Péter első fokon megnyerte azt a pert, amelyet egy szerződésszegés miatt indított a Bagi-Nacsa duó ellen. Mint ismeretes, a humoristákat egy szilveszteri műsorra szerződtette le a producer még 2006- ban. Az ATV-n leadott Bagi – Nacsa-show olyan sikeres volt, hogy Hajdú egy hosszabb, tíz műsorra szóló szerződést kötött a humoristákkal. Az első, január 22-re tervezett forgatásra azonban sem Olivér, sem Iván nem érkezett meg. Néhány hónappal később Nacsáék a TV2 képernyőjén tűntek fel, Hajdúék szerint ráadásul egy, az ő terveikhez roppant hasonló formátumú és tartalmú műsorral.
 
Margit híd: épülnek az ideiglenes sínek, kitilthatják a taxikat. Szeptember második felére készül el az ideiglenes villamospálya, néhány napig ismét pótlóbuszok fognak járni. A kivételnek számító taxisok áthajtását a tervező nem javasolja. Beváltak a hídlezárás miatt kialakított új buszsávok, amelyek közül a Budaörsi útit meghosszabbítják. A holnapi iskolakezdés miatt jöhet az igazi káosz. Bővebben a Népszabadságban.
 

 
 
[ 784 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x