Hatan erőszakoltak egy seprűvel, elzárták a külvilág elől...
Címlap / Őrület / Hatan erőszakoltak egy seprűvel, elzárták a külvilág elől a sírdogáló énekest

Hatan erőszakoltak egy seprűvel, elzárták a külvilág elől a sírdogáló énekest

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Lapszemle: Még gyerekek a könyörtelen erőszakolók, így nem lehet megbüntetni őket. A Csillag Születik nagy felfedezettje összeroppant. 


Rendezvénynaptár
Az egerbaktai általános iskola egyik tantermében a kislányt először lefogták, majd a földre teperték, ahol minden ruhát lerángattak róla. A Blikk úgy tudja, a kislányt egy seprű nyelével erőszakolta meg a hat támadó közül az egyik. A könyörtelen tinik mind 14 év alattiak, így nem bünteti őket a törvény.

A sértett és az elkövetők negyedikesek voltak, a kislány a megyei önkormányzat gyermekvédelmi intézetének lakóotthonában élt Egerbaktán, s a falu iskolájába járt. Kocsa Erika, az intézet igazgatónője a Népszabadságnak elmondta: a múlt pénteken mutattak neki egy mobiltelefonos felvételt, amelyen a kislányt bántalmazza két fiú osztálytársa: a haját ráncigálták, a ruháját tépkedték, és ütlegelték. Később a kislány is elmesélte a gyámjának a történteket, de szemérem elleni erőszakról nem számolt be. Az intézet orvosa megvizsgálta őt, s ő nem talált erre utaló jeleket, de szakértői vizsgálatra még nem került sor.
   
A tehetségkutató nagy felfedezettjének minden segítséget megadnak ahhoz, hogy képes legyen összeszedni magát a következő döntőre. A lírai hangú csepeli teremőr a múlt hétvégén mély átéléssel előadott dala után összeroppant a színpadon, megríkatva nézőit is. A Bors úgy értesült, hogy Tabáninak akár pszichológus is segíthet, hogy szombaton megfelelő lelki állapotban állhasson kamerák elé.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x