Kéz- és arcátültetés csimpánztámadás miatt
hirdetés
Címlap / Őrület / Kéz- és arcátültetés csimpánztámadás miatt

Kéz- és arcátültetés csimpánztámadás miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Egy éve támadott meg egy nőt egy csimpánz, és olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy az áldozat megvakult, elvesztette mindkét kezét és az arcán is súlyos sérülések keletkeztek. 

 

Rendezvénynaptár
Az 55 éves Charla Nash családja először a Cleveland Klinikához fordult, azt remélve, hogy az első amerikai arcátültetést elvégző intézmény tud majd segíteni az asszonyon, azonban az orvosok nem vállalták az igen komplikált beavatkozást.


Charla Nash ügyvédje, Bill Monaco úgy nyilatkozott, hogy az áldozatnak nagy szüksége lenne az új arcra, hogy tudjon akadálymentesen lélegezni és enni, illetve hogy biztosítani lehessen a szagérzékelését. Mindezek mellett a kézátültetés is elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy a hölgy legalább részben önálló életet tudjon élni. A jogász szerint nem adják fel a keresést, és megpróbálnak találni egy olyan kórházat, amelyik vállalja a műtéteket.


A csimpánz egyébként a család egyik barátjának háziállata volt, és valószínűleg a Lyme kórra szedett gyógyszerei miatt vadult meg. A támadást végül a rendőrség fékezte meg azzal, hogy agyonlőtték az állatot.
 
 
 
[ 5531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x