Fordított jéghoki: fejjel lefelé, vízben, a jég alatt
hirdetés
Címlap / Őrület / Fordított jéghoki: fejjel lefelé, vízben, a jég alatt

Fordított jéghoki: fejjel lefelé, vízben, a jég alatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-24

Az osztrákok feje tetejére állították a világot, legalábbis a jégkorongozók világát. Az új sportág, amelyben alulról hokiznak a jégen, egyre népszerűbb a búvárok és az extrém sportok kedvelői között.  

 

Rendezvénynaptár
A fordított jéghoki pályája 6x8 méter, egy befagyott tó jege alatt. A játékosok először kivágnak egy négyzetet a vastag jégen, hogy le tudjanak menni játszani és játék közben fel tudjanak jönni mintegy félpercenként levegőt venni.

A korong itt könnyű, hogy lebegjen és a jég alá tapadjon. Mint a hagyományos hokiban, ütőkkel kell bepasszírozni az ellenfél kapujába.


A legnagyobb erőfeszítést a levegő visszatartása igényli. A biztonság kedvéért négy oxigénpalackokkal felszerelt búvár figyeli a játékot a jég alatt. A játék negyedei 10 percig tartanak, ennyi a két játékrész közötti szünet is, hogy a játékosok felmelegedhessenek. Az embert próbáló jég alatti körülmények miatt a szurkolók monitoron követhetik az eseményeket.

A világ első vízalatti jéghoki világkupáját Weissenseeben, Ausztriában tartották. A győzelmet a finn csapat szerezte meg. 
 
[ 3446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x