Újraélesztések távsegítséggel Hajdú-Biharban
Címlap / Őrület / Újraélesztések távsegítséggel Hajdú-Biharban

Újraélesztések távsegítséggel Hajdú-Biharban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

A mentősök telefonos segítségével sikerült újraéleszteni egy másfél éves gyermeket a Debrecen melletti Bocskaikertben - közölte Ratku Attila, a térségi mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel. 

 

A bejelentés szerint egy lakóház udvarán lévő kerti tóba fulladt egy kisgyerek. A mentősök - akik azonnal mentőautót, mentőhelikoptert és speciális ellátásra alkalmas gyermekmentőt indítottak helyszínre - telefonon adtak instrukciókat a gyermek lélegzésének újraindítására, s azt a helyszínen lévő civilek azonnal meg is kezdték.

Mire néhány perc múlva a mentők a helyszínre értek, a gyermeknek beindult a spontán légzése, de megfigyelésre a debreceni gyermekklinikára szállítottak - mondta a mentésvezető.

Ugyancsak a mentők telefonos instrukciói alapján, egy helyben nyaraló orvos segítségével próbáltak újraéleszteni vasárnap egy férfit, akit Bakonszeg belterületén ütött el egy autó. Bár az újraélesztés sikerült, a férfi később belehalt sérüléseibe. A baleset két másik, könnyű sérültjét a berettyóújfalui kórházba szállították.
 
 
[ 1470 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x