Amerikai kisdiákok fegyveres leszámolásra készültek osztálytársnőjük...
Címlap / Őrület / Amerikai kisdiákok fegyveres leszámolásra készültek osztálytársnőjük ellen

Amerikai kisdiákok fegyveres leszámolásra készültek osztálytársnőjük ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Egy 10 és egy 11 éves fiú fegyverrel akart leszámolni egy osztálytársnőjükkel Washington állam Spokane nevű városában. 


Rendezvénynaptár
A két fiú a múlt héten becsempészett egy pisztolyt és egy kést iskolájukba, hogy megöljék egy osztálytársnőjüket. A Fort Colville iskola két tanulóját tervük felfedezése után őrizetbe vették, és csütörtökön eljárást indítottak ellenük. 
 
A terv úgy derült ki, hogy egy osztálytárs tudomást szerzett róla, és jelentette egyik tanáruknak, majd a tanár átkutatta a fiúk hátizsákját, és talált egy pisztolyt teli tárral és egy kést. Amikor a rajtakapott fiúkat kérdőre vonták, elmondták, hogy a lány utálatosan viselkedett velük, ezért meg akarták ölni. Le akarták szúrni, a pisztollyal pedig megakadályozni, hogy bárki megpróbálja megmenteni őt. A fiúk beismerték, hogy más társaikkal is végezni akartak.
 
Letartóztatásuk után egy nyomozó állítólag hallotta, amint az egyik fiú azt mondja a másiknak: ki fogja deríteni, hogy ki árulta be őket. "Nem érdekel, mikor kerülök ki a börtönből, visszajövök, és megölöm!" - mondta a fiú a nyomozó szerint.
 
Washington állam törvényeinek értelmében egy 12 év alatti gyerekről nem feltételezhető, hogy képes bűncselekményt kitervelni. Az illetékes ügyészségi hivatal azonban közölte az egyik spokane-i honlappal: elegendő bizonyítékuk van a vádemeléshez.
 
A fiúk állítólag egyikük bátyjának pisztolyát csenték el a testvér ágya alatt lévő, zárható szekrényből.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1426 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x