1. Tudatos testépítés konferencia és Írisz bál
hirdetés
Címlap / Őrület / 1. Tudatos testépítés konferencia és Írisz bál

1. Tudatos testépítés konferencia és Írisz bál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

Éljük életünket. Lazán, hajszoltan, stresszesen, nyugodtan - normálisan.  

 

Rendezvénynaptár
2006. március 25-26.
Budapest, ORFK Kiképző központja, 1097, Vágóhíd u. 11-13.
Megafittness, Magyarok Háza
Lélekkutató Intézet, Yrisz Klub, Vállalkozók Klubja Egyesület

Éljük életünket. Lazán, hajszoltan, stresszesen, nyugodtan – normálisan. Sokmindent tudunk már magunkról, a biológiáról és a pszichológiáról. A Vízöntő tudatos korszakát éljük. Tudatosulunk!
Mi volt előbb? A test, vagy a tudat, a szellem? A kérdés eredetije így hangzik: mi volt előbb: a tojás, vagy a tyúk. Nos ha ezt így teszik fel, leszűkítve a lehetőséget, akkor biztosan a kakas volt előbb. Csak elfelejtette. Lefordítva: a Lélek előbb volt, aztán a Szellem, azután, vagy vele egy időben a Test. Ez nem posztulátum, se nem dogma, csupán egy megközelítés.


Biztosan állíthatjuk, hogy mindkettő nagyon fontos. A szellem és a test egyaránt szempont. Tessék csak a sportversenyekre gondolni, a művészetekre, a táncra és még inkább a szerelemre. A fizikai realitásra gyakran hivatkozunk. A szellem végtelenségére ugyancsak. Tagadjuk, vagy hisszük az újjászületést is. Néhány vallás örök életet hirdet. Mások örök fiatalságot. Mire vagyunk képesek valójában mind testileg, mind szellemileg? Hol vannak a határok? Mi van a határokon túl? Kell-e egyáltalán tudnunk, vagy pedig csak higgyük, ha mondják. Mit tehetünk magunkért, másokért? Egyáltalán kik és mifélék a többiek, a mások. Honnan jöttünk és hová tartunk – ismert ez a már elcsépelt kérdés is. Na és a Nagy Ő – létezik-e, és ha igen, akkor hol, mikor, kiben? A dualitás az élet sója, motorja. Mindenkit érint és érdekel. Ezért szeretnénk és érdemes örök fiatalnak maradnunk. Na jó, de hogyan? Van rá mód, kell, hogy legyen! Találjuk meg és alkalmazzuk.

A Tudatos testépítés konferencia hagyományteremtő jelleggel, első ízben kerül összehívásra. Szólítja azokat, akik igen, akarnak és tesznek is azért, hogy testünk és tudatunk az egység, a harmónia felé haladjon végtelen útján. Első lépés ez, a mostani. Biztos nem egyedüli, mert sok száz van hasonló. Nagyon helyes! Jelzése ez annak, hogy tömegigényről van szó. Mi is teszünk ezen igények kielégítéséért. Ha kell lírikusan, ha kell tényszerűen, szárazon. A józan Ész, a jó Szív és az egészséges Ösztön milliárdnyi formában jelez. A „Testudat” konferencia felszínre hoz, ismertet, összefüggéseket keres, szintetizál – ez a feladata. A téma olyan hatalmas, hogy elvileg nagyon sokan, talán mindenki belefér. Nyilván a korlátok: most csak ennyien tudnak szerepelni. Az elmélet és a cselekvés találkozója ez a konferencia. Az elvont eszmei síkok, a diagnosztika, a terápia, a módszerek, a táplálékok, az eszközök mind fontos komponense a témának. Ahány szín a szivárványban. Ezért is szervezzük mindig március 25-én, Írisz, a szivárvány istennőjének a napján. A szivárvány az égen hirdeti, hogy minden színnek van helye, mindegyikre szükség van. Együtt teljes az egész. A jó munka után megérdemelt a szórakozás. Bál, buli, tánc. Írisz bál, és benne szépségverseny: az 5. Miss Írisz választás első fordulója. A lányok klasszikus versenye. Hogy szóljon az élet a Szépről is, mely megnyilvánulást a Szépség Világnapjára exponáljuk, idén 5. alkalommal, október 14-én. A Tudatos Testépítés Konferencia partnerei egyben a Szépség Világnapjának is partnerei, résztvevői lesznek. Több eseményen próbáljuk meg felfedni a hasznosat, a jót. Mindenki legyen eredményes, sikeres. Mi is, a szervezők, nyilván a közreműködők és a partnerek, a támogatók is. Na és nyilván: az istenadta közönség, akiért szervezzük a konferenciát. Mert a közönségbe mi is beleszámítunk.

Hívunk mindenkit, akivel lehet együtt haladni. A mostani Testudat konferenciára sok,nagyon érdekes és nagyon eltérő előadásokat, bemutatókat szervezünk. A sajtótájékoztatón, melyet az Európai Sajtószövetség szisztémájával szervezünk meg, minderről részletesebben lesz szó. A nagy titkok csak a Konferencián hangzanak el.

Kívánom, hogy legyen élményekben gazdag, sikeres Tudatos Testépítés Konferenciánk és Írisz Bálunk!
Üdvözlettel a Szervező Bizottság (X-team) nevében: Szilvásy Péter, témagazd.


 
 
[ 644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x