Élet a Tanulás Tudatossága
hirdetés
Címlap / Őrület / Élet a Tanulás Tudatossága

Élet a Tanulás Tudatossága

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Tudod, egy előadás azért nem a legalkalmasabb formája lényed tisztulásának és  

2006. március 4. és 18.(szombat) Előadás

Mikor egyszer Christiant az előadásokról kérdeztük, a következőt mondta:
" Tudod, egy előadás azért nem a legalkalmasabb formája lényed tisztulásának és a korlátjaid feloldódásának, mert mozdulatlanságra vagy kárhoztatva. Megesik, hogy a gátak felszakadása akkor lenne gyógyító erejű, ha a tested együtt mozoghatna a felszabaduló energiákkal.

Ha akkor is ülnöd kell, amikor feküdnél vagy épp sétálnál, hiába van a közeledben egy Tudatos ember, hiába figyelsz odaadón, lényed tudatosodása elmarad. A legtöbb Tudatos tanító tisztában van ezzel - csak hát nem könnyű egy előadást úgy megszervezni, hogy ne csak az ülésre, hanem a fekvésre és a mozgásra is legyen lehetőséged..."

Christian március 4-én és 18-án, szombaton, délelőtt 10:00 - 12:00 óráig tartja előadását a KEK (Corvinus egyetem) „K” épület nagytermében. Szeretettel várunk mindenkit, kinek fontos a saját élete, önnön lényének tisztasága – vagy egyszerűen csak szeretne feltöltődni a hétköznapok stressze után.

A cím: Budapest, 1118. Villányi út 29-43. (megközelíthető a Móricz Zsigmond körtérről a 61-es villamossal) A belépés és helyfoglalás 9 órától, az érkezés sorrendjében történik. A belépőjegyek ára adomány jellegű, 550.-, 950.-, 1.450.- vagy ezen felül bármennyi Ft-ért lehet jegyet venni, mindenkinek a kedve és lehetőségei szerint.

Mivel az előadás nyilvános, hozzatok magatokkal bárkit, akit szeretnétek, illetve nyugodtan hirdessétek bármilyen fórumon.
Bővebb információ: Itt a weboldalon a Tudatosság megélése topic alatt vagy telefonon Ábrahám Anna: 06 70 365 4976; vagy emailben abraham.anna@hdsnet.hu
Szeretettel várunk Mindenkit! 
 
[ 489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x