Élet-játékok
hirdetés
Címlap / Őrület / Élet-játékok

Élet-játékok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-23

Valódi ünnep ez a nap, amikor önfeledten megélheted érzéseid, elmerülhetsz mélyen önmagadban, és kifejezheted mindezt hanggal, mozgással is. 

Valódi ünnep ez a nap, amikor önfeledten megélheted érzéseid, elmerülhetsz mélyen önmagadban, és kifejezheted mindezt hanggal, mozgással is. Akkor gyere, ha a kapcsolataidban megoldhatatlannak tűnő konfliktushelyzet van, és szívesen átélsz új élményeket, amelyek hatására megvizsgálhatod, átértékelheted a problémát, és elkezdheted megvalósítani a megoldást is. Ezt a folyamatot segíti a biztonságos környezet, ahol hangoskodni is fogunk a csend-gyakorlatok mellett, és egymást segítjük a folyamatokban.

A nap történései: Lazító, a befelé figyelést elősegítő csoportgyakorlatokat végzünk. Gyönyörű világzenékre mozgunk, táncolunk. Időnként körbe ülünk, és konstatáljuk, hova jutottunk. Majd ismét mozgunk, táncolunk, és ez váltakozik a pihenéssel, befelé figyeléssel, meditációval. E gyakorlatokkal megértjük, átéljük Élet-játékainkat, hogyan reagálunk, hogyan működünk. A megértés, a magasabb szempontú rálátás hatására erőforrásunkká alakíthatjuk belső képeinket, ez befolyásolja érzéseinket, és segít a konfliktusok rendezésében.

Időpont: aug. 5-e, szombat, és aug. 12.,szombat, mindkét napon 11-től 18-ig.

Kérlek, hogy a tréning napján kevés könnyű ételt és sok ásványvizet fogyasszál! Ha nem böjtölsz, akkor reggelizzél, mert nem tartunk hosszú ebédszünetet. Mindkét nap önálló tematikájú, és a résztvevők is alakítják a folyamatokat.

Az előzetes jelentkezés határideje: július 20.
A tapasztalatok szerint e dátum után is érdemes érdeklődni, hogy van-e még hely.
Helyszín: Budapest, Krúdy Gyula u.7. Darshan Udvar.
Részvételi díj: 6.500,- Ft/fő/ 1 nap
A tréningvezetője: Kenéz Tünde
tanár, terapeuta, tréner 
 
[ 1129 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x