Kincsem Park programok
Címlap / Őrület / Kincsem Park programok

Kincsem Park programok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Szeptember 2-3-án nemzetközi lóversenyek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Kincsem Parkban. 

Szeptember első hétvégéjén, Közép – Európa legjobb ügetői és telivérei állnak starthoz a Hungexpo mellett található lóversenypályán, a Kincsem Parkban. Mindkét napon gyerekrendezvények kezdődnek szombaton 11 órától, vasárnap 13 órától. A programok között szerepel a Magyar Mesezenekar, pónilovaglás, valamit pónilovas és állatcsontkovács-bemutató, animációs játék, ugrálóvár, robot bika, kézműves pavilon, rajzverseny.

2-án, szombaton 14 órától a legeredményesebb magyar idomárhajtóra Marschall Józsefre emlékezünk az 1800 méteres sprintfutamban, ahol a pályarekord is megdőlhet. E napon a hosszú távú klasszisok a 2560 méteres Hungária-díjban indulnak.

3-án, vasárnap 13 órától a régió leggyorsabb telivérei versenyeznek a 2400 méteres Kincsem-díjban, ennek a futamnak a verhetetlen csodakanca, Kincsem a névadója. A középtávú lovak, a XX. század legjobb lováról elnevezett versenyben az 1600 méteres Imperiál-díjban indulnak.

A 3500 férőhelyes új lelátó, VIP páholyaival és tágas belső helyeivel, valamint a régi tribün kiváló helyszínt biztosítanak több száz fős gálavacsorákon át egészen a több ezer fős fesztiválokig, kiállításokig. A régi épület XIX. századi klasszicista hangulatot idéz, míg az új szárny a XXI. századi ultramodern felszereltséget kínálja az ide látogatóknak. Szívélyes üdvözlettel:Kincsem programiroda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x