Mától Gyerekvilág Kiállítás
Címlap / Otthon / Mától Gyerekvilág Kiállítás

Mától Gyerekvilág Kiállítás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

1997-ben még több mint 100 ezren születtek, 2010-ben ez a szám már alig haladta meg a 90 ezer főt, idén pedig még alacsonyabb születési szám várható. Milyen okok állhatnak ennek a hátterében, mi hozhatja meg a magyar családok gyerekvállalási kedvét? November 18-20. között Budapesten, az ősz legnagyobb családi rendezvényén a szervezők többek között a fenti kérdésre is keresik a válaszokat, gyűjtik az okokat, véleményeket 30.000 látogatójuk körében. 


Rendezvénynaptár
„A Gyerekvilág Kiállítás három nap, ami az egész családnak szól, a gyerekeket élményekkel és kalandokkal, a szülőket ötletekkel és megoldásokkal várjuk. Legfőbb célunk, hogy ismét meghozzuk a magyar családok kedvét a gyermekvállaláshoz, megmutassuk, hogy melyek azok az új eszközök, megközelítések, ötletek, melyekkel könnyebb, olcsóbb, egyszerűbb “feladat” lehet felkészülni egy új családtag érkezése. A jelenlegi gazdasági helyzetben különösen fontosnak tartjuk, hogy pozitív mintát mutassunk látogatóinknak, ezért számos ingyenes tanácsadó program
várja a gyermeket tervező, gyermeket váró és a gyakorló szülőket. A rendezvény három nagy témaköre idén is az oktatás és egészség, a sport, szabadidő, valamint a játékok és  készségfejlesztés.” – mutatja be az eseményt Fülöp Judit főszervező.

A gyermekvállalás mellett a gyermekek megfelelő nevelése, oktatása is jelentős kihívás a szülők számára. A helyszíni KRESZ pálya nélkülözhetetlen közlekedési ismereteket ad, de lesz gyerekeknek szóló pénzügyi oktató program, környezetvédelmi játszóház és izgalmas kísérletek is, melyek a tudományt szerettetik meg a kicsikkel. A téli időben, különösen a mostani szmogos levegőben sokszor háttérbe szoruló kültéri mozgási kedvet pedig meghozhatja a közel 200
négyzetméteres Kalandpark vagy a beltéri sípálya.

Évről évre egyre többen tervezik a karácsonyi nagy-bevásárlást is erre az eseményre, ahol az ünnepi időszak közelsége miatt jelentős kedvezményekkel is készülnek a partnerek.

Gyerekvilág Kiállítás és Babamama Expo

időpont:  2011. november 18-19-20.
helyszín: Budapest Sportaréna
nyitva: minden nap 10-18 óráig
A belépés 12 éves korig ingyenes!
www.babamamaexpo.hu
www.gyerekvilagkiallitas.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x