Családháló Családi Olimpia
hirdetés
Címlap / Otthon / Családháló Családi Olimpia

Családháló Családi Olimpia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A Családháló Családi Olimpia több mint ezer család, legalább háromezer fő számára teszi lehetővé a sportolást és mozgást. 2012. június 30-án reggel 9-től este 19 óráig várják a családokat az Orczy Parkba. 

A rendezvényen fellép 10 órakor a Tücsök Zenekar, 11 órakor a Zabszalma Együttes, 15.30 órakor a Makám Zenekar és 17 órakor a közönségkedvenc Alma Együttes.

A résztvevők megmozgatásáról a színpadon délben Szentgyörgyi Rómeó Világ- és Európa-bajnok aerobikoktató, délután háromkor pedig egy közös zumbázás gondoskodik.


Napközben nemcsak a gyermekek, de a szülők is kipróbálhatják magukat a földön, vízen és levegőben egyaránt. Felfújható Öttusa Birodalom, légbicikli és léglabda, az Orczy Kalandpark, a VIII. kerületi Rendőrkapitányság szervezésében rendőrségi bemutató, vetélkedő és verseny a KRESZ Parkban, kispályás labdarúgás, kosárlabda, sorversenyek és különböző méretű ugrálóvárak várják a látogatókat.


Az eseménynek külön apropója, hogy a családvédelmi sarkalatos törvény teljes szövege, köztük a család definíciója éppen a rendezvényt követő napon, július 1-jén lép hatályba.

A programon a részvétel ingyenes, mindössze egy regisztrációra van szükség a résztvevő családoktól, amit a csaladiolimpia.csaladhalo.hu oldalon lehet megtenni. 
 
[ 2458 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x