Kupakverseny díjátadó a Várban
hirdetés
Címlap / Otthon / Kupakverseny díjátadó a Várban

Kupakverseny díjátadó a Várban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Nem voltak tétlenek a kupakverseny résztvevői: 15 millió PET palack kupakját gyűjtötték össze a környezettudatos szemlélet jegyében. 

 

Rendezvénynaptár
A 2013. február 28-án lezárult verseny (www.kupakverseny.hu) ünnepélyes díjkiosztó gálájának a Budapesti Történeti Múzeum Gótikus díszterme adott otthont 2013. március 13-án. A díjazott intézmények mellett a verseny támogatói is jelen voltak,a hulladékgazdálkodás és környezetipar több emblematikus személye is képviselte jelenlétével a szakmát.

A gálán köszöntőt mondott Toronyi Zoltán, a Holofon Zrt. (www.holofon.hu) vezérigazgatója. Előadást tartott Dr. Farkas Hilda, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ügyvezető igazgatója, Baka Éva, az Italos Karton Egyesülés ügyvezető igazgatója, és Török Szabolcs, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség szóvivője. Prezentációt tartott a versenyt szervező és lebonyolító Hypnosia a Kupakverseny jelenéről és jövőjéről, bemutatva a verseny mögötti innovációt is, az országos kupakgyűjtést támogató online rendszert.


Az előadások végeztével a gála házigazdái 12 díjat osztottak ki, több mint 1,5 millió forint összértékben, valamint – munkájuk, segítségük elismeréseként – okleveleket adtak át a verseny támogatói számára.

A 2012. évi Országos Kupakverseny eredményei önmagukért beszélnek. 287 gyermek és oktatási intézmény regisztrált, összesen 30.177 kilogramm mennyiség gyűlt össze, mely körülbelül 15 millió PET palack kupakjának feleltethető meg.

A HolofonZrt. egyik fő célkitűzése, hogy a közszemléletet megváltoztassa a műanyaghulladékokról: évekkel ezelőtt ez hívta életre a Kupakversenyt, amely mára a vállalat saját társadalmi felelősségvállalási programja lett, és amelynek keretében a vezetőség célul tűzte ki, hogy a gyermek és oktatási intézmények vezetőségének bevonásával erősíteni kívánja a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. A cél természetesen még nem teljesült, a pozitív változás azonban már kezdetét vette, a „zöld” program hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezik, hiszen ez évben ismét lesz Kupakverseny.

A díjazottak és díjak listája, további értékes információkkal együtt megtekinthető a www.kupakverseny.hu weboldalon


 
 
[ 2510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x