Gyűjts össze gyermekednek egy balatoni táborozást!
Címlap / Otthon / Gyűjts össze gyermekednek egy balatoni táborozást!

Gyűjts össze gyermekednek egy balatoni táborozást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Hamarosan itt a nyár és a gyermekek által várva-várt iskolai szünet. Az anyagi korlátok sem feltétlenül kell, hogy akadályt jelentsenek - játsszatok az egész osztállyal a nyári táborozásért! 

Míg a gyermekeknek a hosszú nyári szünet önfeledt móka, öröm és kacagás, addig a szülőknek sokszor jelent nagy fejtörést, hogy milyen programokkal kössék le figyelmüket. Ráadásul a különböző programok, például a strand, az utazás, valamint a táborok mind sok pénzt emészthetnek fel, így ezek megvalósítása sokszor anyagi korlátokba ütközik.

Annak érdekében, hogy ne maradjanak a gyermekek nyári élmények nélkül, a Vénusz 2013. július 8-12. között iskolás osztályokat lát vendégül[1] az 5 napos zánkai Naptáborban, ahol változatos programokkal igyekszik megszínesíti a nyári vakációt. A Vénusz Naptábor összesen 90 főt tud fogadni, így a nyertes osztályok száma a létszámtól függően 3-6 lehet.


A Naptáborban való részvételért a promóciós Vénusz napraforgó étolajokkal és margarinokkal lehet pályázni – a játékszabályban meghatározott módon kell gyűjteni illetve kiválasztott osztály részére beküldeni a termékek csomagolásának megfelelő részét[2]. A táborban azok a szerencsés osztályok vehetnek részt, akik nevére a legtöbb címke érkezik be, így célszerű összefogást kezdeményezni egy-egy osztály szülőközösségével. Fontos alapszabály, hogy a nevezés előtt az osztályfőnököt mindenképpen tájékoztatni kell, hiszen némi feladat rá is hárul majd a gyermekek zökkenőmentes és felhőtlen kikapcsolódásának megszervezése érdekében. A Vénusz fájdalomdíjjal is készül, ugyanis további 35 osztály tanulóinak, akiknek nem sikerült bejutniuk a Naptáborba, tornazsákot ajándékoz a részvételért cserében.


A promóció 2013. április 2-től május 31-ig tart, a pályázatok beérkezésének határideje pedig 2013. június 3.

További részletekés játékszabály: www.naptabor.hu

 
[1] Egy nyertes osztályból legfeljebb 30 diák és 3 kísérőtanár számára tudjuk biztosítani a táborban való részvételt.

[2] Az étolajak és sütőolaj címkéjén található vonalkódot, a kenőmargarinok fedőfóliáját és a sütőmargarinok teljes csomagolását kérjük beküldeni.  A promócióban csak a kiskereskedelmi forgalomban kapható termékek játszanak. Kérjük a vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizzék meg!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x