Jack Nicholson zabigyerekei
Címlap / Showbiznisz / Jack Nicholson zabigyerekei

Jack Nicholson zabigyerekei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

A sajátos vigyorú, sármos színész úgy számolja, nagyjából 9000 gyermek édesapja lehet.  

 

Nicholson immár több romantikus kapcsolatot is elkönyvelhet hetven éves korára, melyeket többnyire modellekkel és színésznőkkel folytatott. Angelica Houston színésznő bírta ki mellette a legtovább, vele 17 évig élt együtt.

Nicholson családi háttere sem mondható szokványosnak: 33 éves koráig úgy tudta, hogy a nagyanyja az anyja, az anyja pedig az idősebb testvére.
A pszichológusok véleménye erről megegyezik a számmisztikusokéval - ekkora traumával élni, és mesterévebn ekkora beavatást nyerni, vagy teljes őrületet, vagy zsenialitást feltételez. Neki az utóbbi jutott.

 A Time magazin munkatársai nyomozták ki a múltját, ami nagyon megviselte. Ezek után nem meglepő, hogy ő sem az ásó-kapa-nagyharang szellemiségében élte le az elmúlt évtizedeket.

Három nőtől, négy gyermeke született, de a Timesnak adott interjújában nem kis önelégültséggel jelentette ki, hogy ha minden nőtől gyermeke született volna, akivel ágyba bújt, akkor most kb. 9000 gyermek boldog apja lehet.

Mindezt persze-szinte biztosak lehetünk benne- a Batmanből jól ismert utánozhatatlan vigyor kíséretében osztotta meg a kíváncsiskodó újságíróval.

Ha érdekel Jack Nicholson védikus horoszkópja, kattints ide >>


 
 
[ 666 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x