A kétfejű kislány két szájjal tud szopni!
Címlap / Showbiznisz / A kétfejű kislány két szájjal tud szopni!

A kétfejű kislány két szájjal tud szopni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

Nagyon szegény családba született, így különlegessége nagy értéket jelent.  


Rendezvénynaptár

Annak a Lali nevű kislánynak, aki Indiában egy hónappal korábban jött a világra. A kislány teljesen egészséges, bár két arca van.

Kétarcú lányka csodájára járnak Indiában egy faluban, istennőként imádják az egyhónapos gyermeket. A babának két orra, két szája, két pár szeme van, de csak egy pár füle. Amúgy teljesen egészségesnek találták az orvosok. Mindkét szájával szopik, mind a négy szemével egyszerre pislog.

Szüleinek ő az első gyermeke, Újdelhitól 40 kilométerre laknak egy faluban igen szegény körülmények között. Házuk valóságos zarándok hely lett az utóbbi hetekben, százak érkeztek már eddig, hogy megtekintsék a gyermeket és megérinthessék lábát. Lalit egy hindu istennő reinkarnációjának vélik. A szülőknek egy ilyen kisgyermek születése különleges jogokat nyújt, ajándékokkal halmozzák el őket, és szüleit is afféle szent emberként kezdik tisztelni. Tehát a gyermek - akár reinkarnáció, akár csak a természet tréfája - hatalmas szerencsét hozott a családnak, főleg azért, mert belső szerveivel minden rendben van, és nem szükséges drága orvosságokra költeniük.

A szülők egyébként nem fordulnak orvoshoz, hiszen boldogok az őket ért megtiszteltetés - és persze valószínűleg a helyiek ajándékai - miatt.

Indiában a lakosság kasztrendszerben él, és a reinkarnációban - vagyis az újra megtestesülésben - töretlenül hisz. Az istenek avatárjai szerintük minden nap köztünk járhatnak. A kis Lali szerintük ilyen magas rendű lény.

(MTI hír nyomán HarmoNet)

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3319 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x