A szívdöglesztő Leonardo diCaprio régen és most
Címlap / Showbiznisz / A szívdöglesztő Leonardo diCaprio régen és most

A szívdöglesztő Leonardo diCaprio régen és most

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

Ő volt a ’90-es évek legfelkapottabb színésze. A fiatal, csinos srácért minden korosztály megőrült, kislányok bálványozták, tinit rajongtak érte, anyukák sóhajtoztak utána, és még a nagyi is elbűvölten bámulta édes-bájos pofiját. 

 

A férfiak meg fanyalogtak ezerrel, nyálasnak, nyápicnak, szépfiúnak tartották, és titokban irigykedtek rá. Ő Leonardo di Caprio, aki üstökösként robbant be a filmvilágba, és bebizonyította, hogy nem csak lányosan szép arcával hódít, komoly színészi teljesítményre is képes.

Közben persze elcsavarta mindenkinek a fejét, akinek csak lehetett, legnagyobb fogása Sharon Stone volt, bár a rossznyelvek szerint a nála jóval korosabb hölgy foga fájdult meg a friss husi után. Nos, a híres színészpalánta felnőtt, arca is karakteresebb lett, már rég nem az a csinos kisfiú, mint volt, és valljuk be, a változás jót tett neki. Mára már egy érett, jóképű, férfias színész lett belőle, aki komoly alakításokra képes, mesés karriert tudhat maga mögött, és ígéretes jövő előtt áll. Azon ritka kivételek egyike, akit nem tett tönkre a fiatalon elért siker, és elképesztő gyorsasággal induló, magasra ívelő pályája nemhogy csúfos véget ért volna, most kezd még csak igazán kiteljesedni!

A színész most 33 éves, és töretlen lendülettel dolgozik. Első filmje 1991-ben készült, ekkor már 2 éve játszott egy tévé sorozatban.. Eddig 23 alkotásban szerepelt és már jövőre is van 3 „előjegyzése”. Filmjei egyre érettebbek, és még most is minden nő szívét megdobogtatja a kislányoktól a nagymamákig.

HarmoNet tipp: Doktor úr, Angelia Jolie ajkait kérném! >>


 
 
[ 2412 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x