Christian Bale rács mögött!
Címlap / Showbiznisz / Christian Bale rács mögött!

Christian Bale rács mögött!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

Letartóztatták Christian Bale brit filmszínészt, a legújabb Batman film, a Sötét Lovag sztárját. Az ügy hátterében családi perpatvar állhat, ugyanis a Scotland Yard-on édesanyja és nővére tett feljelentést a színész ellen, aki állítólag bántalmazta őket. A sok akciófilm esetleg a színész ép elméjére húzódott volna? 

 

A People magazin szerint a 34 éves színész vasárnap a Dorchester Hotelban rátámadt édesanyjára és nővérére, ezért kívánja a rendőrség meghallgatni a sztárt. A „bobby-k” nagyon figyelmesek voltak, ugyanis nem hétfőn varrták be Bale-t, akinek jelenése volt aznap legújabb filmje, a Batman – Sötét Lovag európai premierjén, hanem türelmesen vártak egy napot, és csak kedden kezdeményezték a színész meghallgatását. Bale kedden reggel önként jelentkezett egy London belvárosában található őrsön, ahol a rendőrség őrizetbe vette. Nagy Britanniában rutineljárásnak számít a bűncselekménnyel gyanúsítható személyek letartóztatása, így nem kell még messzemenő következtetéseket levonni az esetből. A színész mindenesetre nem igazán ér rá a helyi rendőrség vendégszeretetét élvezni, hiszen feszített programja okán hamarosan már Spanyolországban lesz jelenése. Egyelőre sem a hatóság, sem a színész nem kommentálta a történteket.


A tehetséges színész már 1987-ben feltűnt a mozivásznon, mégpedig főszerepben. Nem kisebb rendező, mint maga Steven Spilberg szemelte ki az akkor 13 éves kisfiút a Nap Birodalma főszerepére, ahol olyan sztárok mellett játszott, mint John Malkovich és Miranda Richardson. A film a távol-keleten a háború idején játszódik, szereplői japán fogságba került katonák és civilek, akik a világháború alatti kalandos sorsát követi végig az életrajzi jellegű alkotás. A világhírnevet a 2000-es Amerikai Pszicho-ban nyújtott alakításával vívta ki magának, napjainkban pedig a már említett Batman filmek sztárjaként láthatták a mozinézők.

 
 
[ 600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x