Kelemen Annácska, ha beszabadul a konyhába - Kutyája is segítette...
Címlap / Showbiznisz / Kelemen Annácska, ha beszabadul a konyhába - Kutyája is segítette a főzésben (Szexi képekkel!)

Kelemen Annácska, ha beszabadul a konyhába - Kutyája is segítette a főzésben (Szexi képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A szerdai napon Kelemen Anna ragadja magához a fakanalat. Nincs könnyű dolga, négy éhes, és kíméletlenül kritikus Irigy Hónaljmirigyes fiút kell jóllakatnia. De a merész Annát nem kell félteni, amikor elakad a konyhában, Némót hívja segítségül. 

Kelemen Anna ugyan nem sűrűn forog a konyhában, de lelkesen vetette magát a feladatba. De arra nem számított, hogy ilyen nehéz feladat elé állítja önmagát. A saláta például rögtön az elején összeesett a túl sok sótól és fűszertől.

„Elégedett vagyok, hogy próbára tettem magam egy ilyen megmérettetés során. De arra nem készültem fel előre, hogy milyen nehéz lesz egyszerre koncentrálnom a főzésre, és arra, hogy tulajdonképpen egy forgatáson veszek részt és kamerák vesznek körül.”

Végül segítséget kért, ami meg is érkezett, a Club54 zenekar tagja, Némó személyében. Némó meg is mentette a helyzetet, igaz ugyan, hogy az előételből lett főétel, az ebbe szánt ricotta pedig végül a desszertbe kerül. Az este folyamán azonban nagyjából sikerült eltitkolniuk a vendégek elől, hogy Anna nem egyedül készítette a vacsorát. Bár főzés közben még alkalmi szakácscimborájával évődött, ez az este is úgy fejeződik be, hogy Anna és Imi a konyhában beszélgetnek.

„Örülök, hogy azt választottam, hogy egyetlen nőként veszek részt négy férfi között a főzőversenyben. Lett volna lehetőségem másokkal is együtt forgatni, de jól éreztem magam velük. Csak a hét végére sokalltam be egy kicsit, ahogy azt majd a nézők is látni fogják.”

Az este egyik főszereplője Zeusz, Anna kutyája volt. Az eb ugyanis folyamatos ugratások céltáblájává vált, amióta tele voltak a lapok azzal, hogy megharapott egy idős hölgyet. A fiúk konkrétan azzal ugratták Annát, hogy egy nénit hoznak a kutyájának ajándékba. A forgatások azonban jó apropót kínáltak Annának arra, hogy bebizonyítsa, Zeusz valójában egy ártatlan jószág.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x