Megint sokkolt: Pucéran vonaglik a szaunában a vadító Britney...
Címlap / Showbiznisz / Megint sokkolt: Pucéran vonaglik a szaunában a vadító Britney - Szerinted testdublőr vagy számítógép? Nézd meg magad!

Megint sokkolt: Pucéran vonaglik a szaunában a vadító Britney - Szerinted testdublőr vagy számítógép? Nézd meg magad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Legújabb klipjében teljesen meztelenül csodálhatjuk meg az újjászületett Britney Spears csodálatos testét. A Womanizer című számhoz készült felvételeken az énekesnő szebb, mint valaha. Vajon hogy csinálta? 

Nemrég még elhízott volt, formátlan és löttyedt. Britney a mélyponton elképesztően nézett ki, és senki sem hitt már abban, hogy képes lesz talpra állni. Most mégis bebizonyította, hogy van visszatérés a legmélyebb gödörből is, az idei MTV Video Musc Award-on 3 díjjal is kitüntetett Britney legutóbbi klipjében fantasztikusan néz ki. Túl fantasztikusan.

Persze a díjátadó gálán mindenki megcsodálhatta élőben is Britney újjászületett testét, ám a videóban látottakhoz képest az semmi volt! A szétcsúszott lány egykori súlyához képest 20 kilót fogyott, ami önmagában is szép teljesítmény, de nem lehetetlen – bár mindezt egy hónap alatt, az egy kicsit furcsa - műtéttel persze megoldható. Ha hozzávesszük, hogy a bőrén sem a két gyerek megszülése, sem a hízás és a hirtelen fogyás nem hagyott nyomot, akkor már felmerül a kérdés: hát ezt hogy csinálta? Nos, nem túl nehéz kitalálni, hogy a drasztikus fogyókúrához alaposan hozzájárultak a sebészek is, akik plasztikai műtétek sorával tették Britneyt karcsúbbá, a bőrét feszesebbé. Ehhez még számtalan szépészti beavatkozás társult, ám ezek is „csak” egy olyan lányt eredményeztek, mint akit a vörös szőnyegen lehetett látni.

A klipben szereplő szépség valószínűleg nem létezik, legalábbis nem Britney az. Persze a felvételek vele is elkészültek, az arc az ő arca – amit szépen kivasaltak, sminkeltek – de vagy testdublőrt használt, vagy számítógép segítségével szabták formásabbra az eredetinél. Vagy minden eredeti rajta, és akkor ez a lány valóban csodára képes, ám ismerve az előzményeket, erre nincs sok esély. 

A szám egyébként egyedi. Britney hangja a sok feszültségtől mélyül, a stressz hatására befeszülnek a hangszálak és a magas kislányos hangzás elveszik. Már egészen rekedt, fiús, ami egyébként így is élvezhető, de inkább pop-krákogás, mint ének. A zene is jó, a ritmus egyértelműen szakrális, ír-táncokhoz használatos kelta jellegű. Tulajdonképp Britney a leglényegtelenebb a klipben, de azért jól összehozta, így jellemezhetnénk.

HarmoNet tipp: Britney nem terhes, csak megint dagi >>

A klip egyébként igen tanulságos, bemutatja, hogy mit érdemel az a férfi, aki megcsalja szerető barátnőjét. Vélhetőleg Britney most művészetében dolgozza fel korábbi feszültségeit. Az persze kérdés, hogy a klipben a férfi összerúgdosása után mire buzdít a fekete takaró, amivel úgy takarja le a párját Britney kisasszony, mintha legalábbis halotti lepel lenne. 

A klip látványos, bárkit is látunk rajta, azt pedig, hogy mindez hogy lehetséges, döntsék el Önök.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7393 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x