Nem lett rekord a világhálón Obama beiktatása
Címlap / Showbiznisz / Nem lett rekord a világhálón Obama beiktatása

Nem lett rekord a világhálón Obama beiktatása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Bár mindenki arra számított, hogy az első elnöki beiktatás, amit a világhálón is élőben közvetíttek, és akár mobiltelefonon is nézhető volt, megdönti az eddigi nézettségi rekordot, ám ez nem így történt. A legnépszerűbb esemény még mindig a sport, bár az eredmény biztosan másként alakulna, ha a világon mindenki számára elérhető lenne az internet. 

 

Az Egyesült Államokban ugyan minden idők legnézettebb internetes élő közvetítése lett Obama beiktatási ceremóniája, a világranglista élén mégsem ez az esemény áll. A CNN, az MSNBC és a FoxNews világhálós oldalán is rekordot döntött a keddi beiktatási ceremónia, a CNN 136 millió letöltést regisztrált és több mint 21 millióan nézték élő egyenesben a beiktatást, az MSNBC 107 milliót, valamint 14 millió videó nézőt,  a FoxNews oldalán pedig 5 millióan figyelték az élő adást. A hatalmas érdeklődésre számot tartó eseményt világszerte milliók követték nyomon a világhálón, és nagyon úgy tűnt, hogy barack Obama ezzel is világelső lesz, ám ez mégsem így történt.

Ugyan világszerte 5,4(!) millióan kattintottak a világháló híroldalaira Obama beiktatása alatt, jól mutatja az internet felhasználóinak arányát, hogy ebből 4,6 millióan amerikai vagy kanadai netezők voltak. Ha így nézzük, már érthetőbb, hogy miért nem tudta megelőzni Obama beiktatása például a kosármeccseket. A keddi ceremónia összesítettben az 5. helyen végzett, ami a világszerte letöltött lapszámot illeti. Ezt előzi meg a novemberi elnökválasztás, ám a dobogót mai napig három sportesemény tartja: a 2006-os USA-Ghána labdarúgó meccs, illetve a 2006-os és a 2008-as amerikai egyetemi kosárlabda rájátszás. Talán, ha az elnök is valamelyik csapat tagja lenne... A felhasználók arányának változásával minden bizonnyal a jövőben a rekordok is máshogyan alakulnak majd.

HarmoNet tipp: Különleges Bibliára esküdött Obama - legek az 56. elnökválasztásról >>

 
 
[ 824 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x