Váratlan fordulat! Első fokon ártatlan William Balfourt!
Címlap / Showbiznisz / Váratlan fordulat! Első fokon ártatlan William Balfourt!

Váratlan fordulat! Első fokon ártatlan William Balfourt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A férfi feltehetőleg Jennifer Hudson színésznő fél családját kiirtotta, első fokon mégis ártatlannak ítélte a bíró. A tragédia még tavaly októberben történt, a gyilkos Jennifer Hudson édesanyjával, bátyjával és unokaöccsével végzett. 

 

Két nappal a tragédia után már le is tartóztatták a feltételezett elkövetőt, Jennifer Hudson sógorát. A férfi vélhetően megölte anyósát, annak fiát és saját nevelt gyermekét. A háttérben családi problémák álltak, és mindenki biztos benne, hogy az elkövető William Balfourt, Jennifer Hudson nővérének a férje. A bizonyítékok egyértelműek, ám hiába! A bíró első fokon ártatlanak találta a férfit, aki továbbra is őrizetben marad a következő tárgyalásig. Balfourt ügyes ügyvédjeinek hála, a bíró nem fogadta el az egyértelmű bizonyítékokat, szerinte semmi sem mutat arra, hogy valóban a férfi volt az, aki lemészárolta családját. A jövő heti második tárgyalásig nem engedik el a vádlottat, ám ha akkor is ártatlannak ítélik, szabad lábon védekezhet tovább.


HarmoNet tipp: A tragédia szörnyű véget ért: megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsét >>

William Balfourt az első perctől kezdve tagadja bűnösségét. A tárgyalás eredménye mindenkit meglepett, az életben maradt családtagok biztosak abban, hogy a férfi követte el a három gyilkosságot.

 
 
[ 589 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x