Drasztikus fogyókúrába kezdett Keszthely lovasa - Kiss István...
Címlap / Showbiznisz / Drasztikus fogyókúrába kezdett Keszthely lovasa - Kiss István tizenhárom kilótól akar megszabadulni

Drasztikus fogyókúrába kezdett Keszthely lovasa - Kiss István tizenhárom kilótól akar megszabadulni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-09

Keszthely lovasa drasztikus fogyókúrába kezdett, hogy nagyobb eséllyel indulhasson a Nemzeti Vágtán. Kiss István elhatározta, május 31-éig tizenhárom kilótól szabadul meg. 

A Nemzeti Vágtán résztvevő lovasok személyes ügyüknek érzik, hogy győzelemre juttassák szeretett városukat. Ezért óriási áldozatra is hajlandók. Így Kiss István, a Keszthely színeiben induló versenyző. 
 


„Természetes, hogy szeretnék nyerni, és ezért mindent elkövetek. Negyvennégy éves vagyok és 93 kiló. A versenyre szeretnék lefogyni 80 kilóra”
– mesélt terveiről a gyenesdiási lakos, aki saját lóval indul a futamon.
 
„Nem vagyok tagja egyetlen lovas klubnak sem. A saját lovammal, a 10 éves Alex nevű gidránnal indulok a Vágtán" – mondta a keszthelyi sportiroda vezetője, majd elmesélte, hogy a háza melletti legelőn felállítja a Hősök terén kialakítandó pályával megegyező méretű és hosszúságú, az óra járásával ellentétes irányú lóversenypályát, amelyet cölöpökkel és kötelekkel kerít körbe. Fizikálisan pedig erdei utakon készíti föl lovát a megmérettetésre. 
 


Kiss István úgy véli, Alex-szel, aki a környék összes lovát legyőzte már, megnyerheti a versenyt
, amelyre a keszthelyi sportlovas-edző, Finta Géza készíti föl.
 
„Nem kergetek illúziókat, ezért nem gondolkodom azon, mire költeném a nyereménypénz. Annyi biztos, hogy a közalkalmazotti fizetésem mellett gond nélkül el tudnám költeni”– tette hozzá a Keszthely színeiben induló lovas.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2702 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x