Voksán Virág letépte Kucsera Gábor pólóját!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág letépte Kucsera Gábor pólóját!

Voksán Virág letépte Kucsera Gábor pólóját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Dukai Regina, Debreczeni Zita, Voksán Virág, Horváth Éva, Kustánczi Lia, Kucsera Gábor, Majka, Hujber Ferenc és Kiss Endi (Hooligans) mutatta be a Herczeg Zoli és Devergo által tervezett AXE Instinct kollekciót, amelyet bőr ihletett. A látványos bemutatón világbajnok kajakozónk saját bőrét is megmutatta, mikor Voksán Virág letépte róla pólóját a kamerák kereszttüzében. 


Rendezvénynaptár
Egy igazán ösztönös buli keretén belül derült ki, a bőr még mindig divat és igen változatosan felhasználható alapanyag. Herczeg Zoltán a természetes, erőt sugárzó, kellemes illatú bőrből – tőle megszokott módon – igen merész darabokat álmodott kifutóra. Virágos ruha, bőr zakó és bordó-fekete overáll is a modellekre került.


„Nagyon tetszettek a ruhák, igaz, hogy én a visszafogottabb színeket szeretem a hétköznapokban.” – mondta Dukai Regina, aki az egyik kulcsszereplője volt a bőr ihlette bemutatónak. – „Direkt jó volt, hogy nem csak modellek kaptak szerepet a programban. Az én párom Endi volt, aki a magabiztosságával energiát adott nekem is a színpadon, jókat bohóckodtunk a bemutató alatt.” – tette hozzá a népszerű modell.Kifutóra lépett a Hooligans dobosa mellett Hujber Feri is.

„Nagyon érdekes volt figyelni a profikat, élveztem a dolgot.” – mesélte Hujber Feri. – „Nekem attól lett életszaga a bemutatónak, hogy olyan emberek is felléptek, akiket nem modellként ismer a közönség.” – tette hozzá a népszerű színész.


Kucsera Gábor is először állt így a közönség elé. A sportoló nem csak ruhákat, saját magát is megmutatta, amikor Voksán Virág letépte róla pólóját a színpadon
. Az este további érdekessége volt, hogy az egykori szerelmespár, Debreczeni Zita és Majka többször is egymás után lépett a kifutóra. A két híresség játékos viccelődéssel váltotta egymást a színpadon. A bemutató után Voksán Virág, azaz Dj Flower azt is megmutatta, mit tud a keverőpult mögött, a közönség hajnalig bulizott.
 
 
[ 6449 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x