Falra másztak egymástól a VIVA Comet jelöltjei
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Falra másztak egymástól a VIVA Comet jelöltjei

Falra másztak egymástól a VIVA Comet jelöltjei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Falra másznak egymástól a VIVA Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjei! Dukai Regina, Tóth Gabi, Lola és Kovácsovics Fruzsi kötelet és magnéziumport "ragadtak", hogy bebizonyítsák, bizony nemcsak a zenében, hanem az extrém sportokban is felveszik egymással a versenyt. A mászófalon mindannyian egyformán ügyesnek bizonyultak - a VIVA Cometen azonban csak egyikük nyerhet... 


Rendezvénynaptár
Tóth Gabi falra mászik Lolától, Kovácsovics Fruzsina Dukai Reginától – és mindez fordítva is igaz! A lányok már a VIVA Comet előtt összemérték – na nem zenei tehetségüket, hanem erejüket és ügyességüket. Bíró legyen a talpán, aki négyük közül megmondta volna, ki mászik a legjobban a falra, mindannyian nagyszerűen teljesítettek! Pedig az első percben nem úgy tűnt, hogy bármelyikük is felmegy a falra, mindannyian megijedtek kicsit a magasságtól.


A lányokkal nagyon jól éreztem magam, igazán jól szórakoztunk – nevetett Regina. – Persze, abban biztos vagyok, hogy nem ez lesz a kedvenc sportom, inkább maradok az edzőteremnél és a súlyzóknál… És persze gőzerővel készülök a június 4-i VIVA Cometre!


Tóth Gabi sokkal lelkesebb volt, neki nagyon bejött ez a fajta extrém sport, kért is egy névjegyet az Everest Gym teremben, és elhatározta, újból nekivág majd a falmászásnak – ezúttal persze majd kamerák nélkül. Még Lola és Kovácsovics Fruzsina is élvezte, pedig picit jobban megijedtek, mint a másik két versenyző.

Hihetetlenül élveztem, de a karom bedurrant – mutatta Fruzsi az alkarját. – Ehhez több izom kellene, és nekem sajnos nincs sok. De majd ráedzek, és gyakorlom a falramászást, mert nagyon megtetszett! A Cometre egyébként is formába kell lendülnöm, mert egy nagyon izgalmas produkcióval készülök – erről azonban egyelőre többet nem árulhatok el! – tette hozzá sejtelmesen az énekeső.

A VIVA Comet legjobb női előadói kategóriájának különversenyén a mezőny nem volt teljes: az ötödik jelölt, Zséda nem tudott eljönni. A törékeny énekesnő igazoltan volt távol, hiszen hamarosan színpadra áll a Papp László Budapest Sportarénában, és minden percét próbákkal tölti. Azt azonban elárulta, ha falmászásban nem is, de a nézők szavazataiért természetesen versenybe száll a többiekkel, és hozzájuk hasonlóan nagyon várja a június 4-i díjátadót, és persze szeretne győzni... 
 
[ 2962 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x