Pitt és Jolie: drámai harc a gyerekekért
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Pitt és Jolie: drámai harc a gyerekekért

Pitt és Jolie: drámai harc a gyerekekért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Minden jel szerint napokon belül hivatalosan is bejelentik Brad Pitt ésd Angelina Jolie válását. Az elmúlt évek legnépszerűbb sztárpárja az anyagiakon nem, de a gyerekeken jó eséllyel hajba kaphat. 


Rendezvénynaptár

A népszerű sztárpár rövid időn belül hivatalosan is bejelenti szakítását, mert a színlelés már igencsak nehezükre esik - írta múlt héten a National Enquirer bulvárlap.

A mindeddig boldognak tűnt, hatéves kapcsolat darabokra hullani látszik. Már csak a külvilág felé mutatják magukat jókedvűnek, a valóságban már rég nem az igazi köztük a viszony. Sőt, elég fagyos - mesélte egy közeli ismerősük a lapnak.
 

Tény, ha így megy tovább, Angelina Jolie és Brad Pitt aligha üli meg együtt a hetedik évfordulóját. Most az In Touch Weekly című lap véli tudni, hogy a páros már az ügyvédekkel is konzultált, s csak az alkalomra várnak, hogy bejelentsék szakításukat.

Hogy miért halogatják a dolgot, annak a hírek szszerint pusztán egy oka van. Pontosabban hat. Ennyi kisgyermeket nevel ugyanis a Kolie-Pit páros. Úgy tűnik, Angelina és Brad nem szeretnék, ha a kicsiket felkészületlenül érné a változás, s előbb velük akarják megértetni a döntést.

Ám ha a gyerekekkel sikerült is elfogadtatniuk a dolgokat, a három saját és három örökbefogadott csemete felügyeleti jogán nem lesz egyszerű osztozniuk. Noha a kis Maddox-ot és Zaharát még csak Jolie adoptálta annak idején, Pitt ugyanúgy ragaszkodik hozzájuk is, mint a vér szerinti csemetéikhez...

A hírek szerint Angelina kizárólagos felügyeleti jogot akar a kicsik felett, míg Brad azt szeretné, hogy osztozzanak fele-fele arányban a gyerekeken.

Mivel mindkettőjüknek van pénze, nem is kevés - de hivatalosan sosem kötötték össze életüket, a vagyon elosztásával nem lesz túl nagy gond - vélekedett az In Touch Weekly-nek a pár egy ismerőse, aki azt sem titkolta: ő úgy tudja, hogy Angelina és Brad már egy szobában sem szívesen tartózkodik egymással.
 
 
[ 1003 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x