Paris Hilton és Ronaldo - mégsem csak kaland volt?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Paris Hilton és Ronaldo - mégsem csak kaland volt?

Paris Hilton és Ronaldo - mégsem csak kaland volt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Bár kezdetben tagadta, a legújabb hírek és a jól értesült ismerősök szerint elképzelhető, hogy Paris Hilton mégis Christiano Ronaldo mellett marad.  

Paris Hilton a legutóbbi napokig váltig állította: csupán egyyzeri hiba volt a világ legdrágább focistájával töltött szenvedélyes éjszaka. Ám a ex-barátja Doug Reinhardt hallani sem akar az újrakezdésről, "nevetséges médiacirkusznak" nevezte az egész történetet, és közölte: ha lehet, ő ki is maradna az egészből.

A hoppon maradt szőkeség minden bizonnyal visszarohant Ronaldóhoz, hogy vigaszra leljen. Nos, a jelek szerint ez sikerült is. A cserfes alkalmazottak szerint az aranylábú portugál már a hivatalosan "egyéjszakásnak" nevezett kaland másnapján is feltűnt a Hilton-rezidencián. Ronaldo nem is csinál titkot az új románcból. Ismerőseinek részletes élménybeszámolókat tart, sőt egyiküknek, mintegy bizonyítékul megmutatta Paris telefonszámát is.

Az új pár szerelmének legfőbb akadálya - mindkettejük közismerten kicsapongó életmódján és nem kifejezetten monogám természetén túl - a távolság lehet. Hilton kisasszony Beverly Hills-ben él, Európába legfeljebb csak nyaralni ruccan át, Ronaldót viszont a következő években Spanyolországhoz köti a Real Madrid meze. 


 
 
[ 1041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x