Balázs visszatér a VIVA képernyőjére
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Balázs visszatér a VIVA képernyőjére

Balázs visszatér a VIVA képernyőjére

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Régi-új műsorral jelentkezik a VIVA június 22-től. A csatorna - amelynek egykor műsorvezetője volt Balázs, Lilu, Patrícia, Philip, Olivér, Szasza és a többiek - az elmúlt tizenkét év legjobb pillanataiból készített műsort, Tekercs címmel. És hogy mit szólnak ehhez a régiek? Balázs például kíváncsian várja, hogy viszontlássa az első szárnypróbálgatásait a képernyőn. 


Rendezvénynaptár
Tekercs címmel indul a VIVA új műsora, amelyben a zenetévé eddigi műsorainak legjobb pillanatait láthatják viszont a nézők. Akik rendszeres nézői a csatornának, biztosan sok ismerős momentummal találkoznak majd, az elmúlt több, mint egy évtized számos jelentős, vagy éppen vicces műsorrészlete látható lesz a képernyőn. Balázs elárulta, ő kíváncsian várja a műsort, és abban is biztos, hogy képernyőre kerülnek emlékezetes részletek.
 
Örülök, és remélem, a nézők is örülnek, hogy visszanézhetik a kezdeti szárnypróbálgatásainkat – mondta a népszerű tévés és rádiós műsorvezető. – Biztosan előkerülnek érdekes adásrészletek, hiszen nagyon sok jó műsort készítettünk, nagyon sok vicces pillanatunk volt a zenetévénél. Kíváncsi vagyok!” – tette hozzá Balázs, aki azóta a Danubius rádió és az RTL Klub műsorvezetője.
 
Ada is érdeklődve tekint a műsor elé, hiszen ő hat évvel ezelőtti önmagát is viszontlátja majd a képernyőn. Egy-egy részletet már látott, és nevetve meséli: nem is érti, miért rá esett annak idején a csatorna választása.
 
Most visszanézve akkor még nagyon béna voltam – nevetett Ada. – Érdekes látni az első pillanatokat, a bakikat, azt, hogy milyenek voltunk néhány évvel ezelőtt. Szuper a műsor, mindenkinek csak ajánlhatom!”
 
Izgalmakból nem lesz hiány: már az első adásokban látható például Judy és Győzike egykori vakrandevúja, a Váratlan páros című műsorban, amely olyan „párokat” hozott össze, akik egyáltalán nem illenek egymáshoz. De felidézzük Ada bemutatkozását a VIVA képernyőjén, valamint azt az ominózus esetet is, amikor Balázs kocsit lopott…
 
Tekercs – hétfőtől péntekig, 15 órától, és szombat délutánonként a VIVA képernyőjén. 
 
[ 1802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x