Gyerekek balkézről - melyik sztár vállalja?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Gyerekek balkézről - melyik sztár vállalja?

Gyerekek balkézről - melyik sztár vállalja?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Most éppen Jude Law háza körül áll a bál egy félrelépésből születendő baba miatt, és a Jackson klán tagjairól is kiderült, hogy kicsit többen vannak, mint azt eddig a nagyvilág tudta. A sztárok körében szinte mindennaposak az apasági perek, ám nem mindenki vállalja fel a véletlen csemetét. 

Jude Law viharos szerelmi élete most ismét meghozta gyümölcsét: két napos kapcsolatból októberben születik meg kisgyereke, akinek anyja máris milliókra pereli a színészt. Az eddig ismeretlen 24 éves színésznő, Samantha Burke ügyvédei segítségével nem csak milliókat, hanem hírnevet is remél a balul(?) végződött kapcsolattól. Máris tetemes vagyonra pereli Jude-t, és nem csak tartásdíjat, hanem a színész jövőbeni keresetének egy részére is igényt tart. Samantha, aki máris világhírű lett a félrelépés és annak gyümölcse kapcsán, szépen profitál a kellemetlen eseményből, ellenben a felelőtlen színésszel, aki most azon aggódik, hogy három törvényes gyerekének marad-e elég tejbe aprítani való? Mert az apaságot természetesen vállalja, nem csak a DNS teszt eredménye miatt, hanem lelkiismerete szavára hallgatva is, amit Samantha és rámenős családja alaposan ki is használ. A csapodár Jude volt felesége fel sem pillantott a hír hallatán, neki elég, ha gyerekei továbbra is bőségben élnek, a többi „az ő dolga”, ahogy fogalmazott.

Hasonlóan zűrös a helyzet a Jackson családban is, ahol minden idők legnagyobb sztárjának, Michaelnek halála óta egyre-másra kerülnek elő a titkolt gyerkőcök. A gigasztár Jacko három eddig ismert gyereke mellé most egy negyediket is sorolhatunk, miután a család elismerte, hogy a nemrég előkerült Omer is az énekes csemetéje, sőt, az egyetlen, akinek valóban az elhunyt sztár az apja. Omer Bhatti, aki most 25 éves, egy norvég rajongótól született egy éjszakás kapcsolatból, és Jackson alkalmazottai nevelték titokban. A fiú most DNS tesztet akar, mivel sokan nem hisznek neki, még a sztár közvetlen környezetéből sem. Ha igaza lesz, akkor ő az egyetlen, valóban Jacksontól származó gyerek, mivel testvéreinek nem az énekes a biológiai apjuk. A történek kapcsán előtérbe került a nagyapa, a klán mindenható feje is, akinek szintén lehet egy eltitkolt gyereke, vagyis Michaelnek van egy eddig ismeretlen nővére. Épp így van ezzel egyik édestestvére, Janet is, aki szintén nem vállalta eddig titokban született lányát. Az énekes körüli felhajtás miatt most minden figyelem a Jackson családra irányul, így az eddigi titkokat sem lehet tovább rejtegetni – vajon hány eddig ismeretlen klán tag kerül még napvilágra?

Omer Jackson
 
Még távolibb múltból kerültek elő Keanu Reeves állítólagos gyerekei. Karen Sala azt állítja, hogy Keanuval nagy barátok voltak fiatal korukban, néha még össze is feküdtek, aminek négy szép gyerek lett az eredménye. A csemeték ugyan már felnőttek, mindegyikük elmúlt húszéves, de a nő most mégis követeli a gyerektartást, visszamenőleg is. Ezt azzal indokolta, hogy a színész, aki korábban rendszeresen küldött ajándékokat, az utóbbi időben elhanyagolta őt és gyerekeit. Keanu Reeves előbb röhögő görcsöt kapott, majd szóvivőjén keresztül tudatta a nagyérdeművel, hogy ez az egész csak kitaláció, és semmi köze a gyerekekhez, ráadásul azok már nagykorúak, így tartásdíj egyébként sem járna.

HarmoNet tipp: Dalban adja ki dühét Mel B>> 
 
[ 1051 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x