Shania Twain helycserés támadása
Címlap / Showbiznisz / Shania Twain helycserés támadása

Shania Twain helycserés támadása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Nem egy anekdota szól arról, hogy házasságtörő férfi és nő felesége, illetve férje nagy közös bánatukban végül egymásra találnak. Nos, a szerelmi csiki-csuki időnként az életben, sőt a sztárvilágban is előfordul. 

Shania Twain az utóbbi hónapokban pontosan a fenti helycserés támadást hajtotta végre. A történet úgy kezdődött, hogy az énekesnő férje, a legendás producer, Robert "Mutt" Lange félrelépett, mégpedig nem mással, mint az asszony egyik barátnőjével.

Mivel ez a hölgy is házas volt már, az affér nem is egy, hanem rögtön két válással végződött. Arról nem szól a fáma, hogy a hűtlen barátnő és csalfa feleség ma is együtt van-e Lange-al. Az azonban bizonyos, hogy a felszarvazott férj, Frederic Thiébaud nem sokáig nyalogatta sebeit, inkább felkereste a másik "áldozatot", Shania-t, és azóta is boldog párt alkotnak.

Sőt, a jelek szerint a férfi a házasság intézményéből sem ábrándult ki teljesen, nemrégiben ugyanis gyönyörű jeggyűrűvel lepte meg az énekesnőt. Az esküvő időpontja egyelőre még titok, csak annyit tudni, hogy ebben az évben márnem kerül rá sor.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1159 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x