Villamos alá lökték a sportolót - de nem adja fel!
Címlap / Showbiznisz / Villamos alá lökték a sportolót - de nem adja fel!

Villamos alá lökték a sportolót - de nem adja fel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Még biztosan mindenki emlékszik arra a fiatalemberre, akit 2003 szilveszter hajnalán a 2-es villamos alá löktek. A bokszolói karrier előtt álló Varga Norman bal karját a villamos szó szerint levágta. Miként él ma Norman? 

Még biztosan mindenki emlékszik arra a fiatalemberre, akit 2003 szilveszter hajnalán a 2-es villamos alá löktek. A bokszolói karrier előtt álló Varga Norman bal karját a villamos szó szerint levágta.

Az orvosok négy százalék esélyt adtak arra, hogy a fiú valaha újra fogja használni visszavarrt karját, de Norman már néhány hónappal az operáció után újra ringbe szállt, igaz csak egy karral. Azóta a bokszot felváltotta a ketrecharc, amiben elképesztő eredményeket ért el teljesen egészséges ellenfeleivel szemben. Norman fél évvel ezelőtt új kihívást talált: eltökélte, hogy még egy sportágban bizonyít!

Elindul a világ legkeményebb hosszútávú triatlon versenyén, a Hawaii Ironman világbajnokságon, ezzel is bizonyítva, hogy nincs számára lehetetlen.

Norman, hogy elérje célját kőkeményen edz, és minden alkalmat kihasznál, hogy összemérje erejét ellenfeleivel, legyen az marathoni futás, úszás, triatlon vagy küzdősport. 3 éves felkészülése során évente körülbelül 40-50 versenyen indul majd, a világ minden táján.

Videó Norman történetéről, példás kitartásáról. Norman az Akarat Embere lett.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x