Asztmás fulladás gyötri az énekest - mégis fellép!
Címlap / Showbiznisz / Asztmás fulladás gyötri az énekest - mégis fellép!

Asztmás fulladás gyötri az énekest - mégis fellép!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Az év hangja óriási titkát osztotta meg a Tabu Tv riporterével: elárulta, hogy léguti betegsége van, és ezért neki nagyobb hangsúlyt kell fordítania arra, hogy kondícióban tartsa magát. Az éneklés kifejezetten veszélyes az asztmások számára, hiszen az éneklés rengeteg levegővételt vesz igénybe, de Viktornak így is sikerül akár több órán át folyamatosan a maximumot nyújtania a színpadon. 

"Az emberek általában nagy különbséget tesznek a sportolók és az énekesek közt, de én azt szoktam mondani, hogy nincs nagy különbség, szóval én is egy kicsit sportolónak érzem magam, mert ha az ember tényleg kipróbálja, hogy milyen a színpadon másfél órát táncolni és énekelni, akkor rá fog jönni, hogy ez legalább olyan kemény, mint egy futóverseny" - meséli a Tabu Tv riporterének Király Viktor, akinek az éneklést még egy súlyos betegség is megnehezíti.

Asztmás állapotban a légutakat a hörgő-nyálkahártya a speciális gyulladása miatti duzzanat és a hörgők simaizomzatának görcsös összehúzódása beszűkíti, ami nehézlégzést, fulladást és a kilégzés nehezítettségét okozza. Király Viktor is ilyen tünetektől szenved asztmája miatt, és még úgyis színpadra mer állni!

"Az orvos még régen mondta, hogy ez szakmai győzelem, hiszen az éneklés az rengeteg levegővételt vesz igénybe. Azért van külön énekóra, hogy megtanuld a technikát, hogy hogyan vedd a levegőt. Nem mindegy, mert ha nem úgy veszed a levegőt ahogy kell, akkor kevesebb levegő jön be, illetve nem lesz elég támasz" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Király Viktor, aki elmondta, hogy sokszor nehéz helyzetben van, például olyan hangoknál, amelyeket kifulladásig kell énekelnie.

Szerencsére a betegsége miatt rosszulléte még nem volt Viktornak, hiszen nem a tehertől lesz asztmás, hanem az allergia és a betegség hozza ki belőle.

Tabu TV >>


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x