Hamarosan kezdődik a műszépségek mustrája
Címlap / Showbiznisz / Hamarosan kezdődik a műszépségek mustrája

Hamarosan kezdődik a műszépségek mustrája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-05

Meglehetősen sok előítélet él a plasztikai műtéten átesett nőkkel kapcsolatban. A közvélemény nagy része a kés alá fekvő lányokat egyszerűen azonosítja a felfújt szájú, hatalmas szilikonmelleket csináltató műanyag "szépségekkel". A Miss Plastic Hungary szervezői ezzel szemben állítják: a műtőből nem csak vegyi anyagokkal felpumpált plasztikszörnyek kerülhetnek ki! 

Kiss Orsolya és Orosz Barbara a Cool Live műsorában beszéltek a Miss Plastic Hungary-ről, melyet kizárólag olyan hölgyeknek tartanak, akik valamilyen okból szépészeti beavatkozásnak vetették alá magukat.


Orsi és Barbi Harsányi Leventével az oldalukon lesznek majd a gála műsorvezetői, ahol elmondásuk szerint az ország legtermészetesebb és legharmonikusabb műtött szépség kilétéről dönt majd a zsűri, melyben Zimány Linda is helyet foglal.

- Mint mindenhol, itthon is a mellplasztika a legelterjedtebb, így nem is csoda, hogy a legtöbb jelentkezőnk is ezt a beavatkozást végeztette el magán, de ez nem lényeges. Az mellékes, hogy ki milyen műtétet vállalt be, a lényeg, hogy a végeredmény sugárzó és harmonikus legyen.

Orsolya és Barbara elmondták, a verseny célja elsősorban az, hogy megmutassák az embereknek: a plasztikai beavatkozások az esetek többségében nem észrevehetőek, a különböző implantátumok tulajdonosai pedig – általában - egyáltalán nem a feltűnösködés miatt fekszenek kés alá:

- Sok nő elégedetlen a testével, és vannak, akik baleset miatt döntenek a szépészeti beavatkozások mellett. Azok a példák, melyeket sokszor a médiában látunk, csak az extrém esetek, ezen a versenyen viszont nem kapnak szerepet a szélsőséges méretek.

A két szépség végül elárulta, személy szerint egyikőjük sem vállalt még műtétet, de egyáltalán nem zárkóznak el tőle:

- Sohasem lehet tudni, hogy mennyit változik a testünk például a szülés után. Ilyen esetben elképzelhetőnek tartanék akár egy mellplasztikát, de a különböző arcinjekcióktól nagyon idegenkedek. Az már nem az én világom! – fűzte hozzá Barbara.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x