Kemény! Lehülyézte kollégája a színésznőt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kemény! Lehülyézte kollégája a színésznőt!

Kemény! Lehülyézte kollégája a színésznőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Minden korszaknak megvan a maga Hollywood-i megmondóembere, aki kendőzetlenül kimondja - sokszor egyáltalán nem hízelgő - véleményét pályatársairól. Az Álomgyár megmondóemberének szerepét az elmúlt időszakban a Transformers sztárja, Megan Fox játssza.  

 

Rendezvénynaptár
Ismerősei szerint a film forgatása óta a színésznővel meglehetősen elszállt a ló. Ha mikofon kerül a közelébe, képtelen kontrollálni a szavait, amelyek kevés örömet szereznek kollégáinak.

Megan az elmúlt hónapokban számos nőnemű pályatárát egyszerűen lekurvázta, s szerencsésnek mondhatták magukat azok a férfiak, akik megúszták a "seggfej" jelzővel. A színésznő saját prblémáit sem rejti véka alá. Nemrégiben egy talkshow-ban a sztárvilágban szokatlan nyíltsággal beszélt pszichológiai és szexuális gondjairól.


Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a színésznő kegyetlen zsarnoknak nevezte a Tranformers rendezőjét, Michael Bay-t, akit szerinte csak Napoleonhoz, vagy Hitlerhez lehet hasonlítani. A direktornál ekkor elszakadt a cérna, s válaszában ő sem fukarkodott a negatív jelzőkkel.

Megan olyan sötét, mint az éjszaka, tökimndegy mit mond, azt sem tudja, mit beszél - fakadt ki Bay. Ismerősei szerint a nyilatkozat után sokan gratuláltak a rendezőnek, mondván, annak adott hangot, amit majd’ mindenki gondol Hollywoodban Fox kisasszonyról.
 
 
[ 4944 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x