Kemény! Lehülyézte kollégája a színésznőt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kemény! Lehülyézte kollégája a színésznőt!

Kemény! Lehülyézte kollégája a színésznőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

Minden korszaknak megvan a maga Hollywood-i megmondóembere, aki kendőzetlenül kimondja - sokszor egyáltalán nem hízelgő - véleményét pályatársairól. Az Álomgyár megmondóemberének szerepét az elmúlt időszakban a Transformers sztárja, Megan Fox játssza.  

Ismerősei szerint a film forgatása óta a színésznővel meglehetősen elszállt a ló. Ha mikofon kerül a közelébe, képtelen kontrollálni a szavait, amelyek kevés örömet szereznek kollégáinak.

Megan az elmúlt hónapokban számos nőnemű pályatárát egyszerűen lekurvázta, s szerencsésnek mondhatták magukat azok a férfiak, akik megúszták a "seggfej" jelzővel. A színésznő saját prblémáit sem rejti véka alá. Nemrégiben egy talkshow-ban a sztárvilágban szokatlan nyíltsággal beszélt pszichológiai és szexuális gondjairól.


Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a színésznő kegyetlen zsarnoknak nevezte a Tranformers rendezőjét, Michael Bay-t, akit szerinte csak Napoleonhoz, vagy Hitlerhez lehet hasonlítani. A direktornál ekkor elszakadt a cérna, s válaszában ő sem fukarkodott a negatív jelzőkkel.

Megan olyan sötét, mint az éjszaka, tökimndegy mit mond, azt sem tudja, mit beszél - fakadt ki Bay. Ismerősei szerint a nyilatkozat után sokan gratuláltak a rendezőnek, mondván, annak adott hangot, amit majd’ mindenki gondol Hollywoodban Fox kisasszonyról.


 
 
[ 5054 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x