P-bojkott! Ne fizess a parkolásért!
Címlap / Showbiznisz / P-bojkott! Ne fizess a parkolásért!

P-bojkott! Ne fizess a parkolásért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Érdekes online kezdeményezés, a parkoló birságok ellen. Ha van felkínálható parkolójegyed, regisztrálj! "Emberibb Parkolást" kezeményezés 

Nem érted, miért is fizetsz az autód egy órai parkolásáért többet, mint amennyit egy óra alatt keres, aki egy gyorsétteremben dolgozik?
Nem érted, miért tehetnek kerékbilincset párszáz Forint tartozás fejében a milliós értékű autódra?
Ha úgy érzed, hogy jogtalanul ugráltat téged az önkormányzat, ha úgy gondolod, hogy jogtalanul bűntettek meg, egyszerűen légy engedetlen. Az online kezdeményezés alapja, hogy a birság idejére szóló parkolójegyet lehet cserélni egymással. Az oldalra regisztráció után tudsz feljutni, és máris böngészheted a mások által váltott parkolójegyeket, és fel is rakhatod a sajátodat is, hátha éppen ezzel húzol ki valakit a csávából.

Ha regisztrálsz, elfogadod a következőket:

• Az oldalt csak a Parkolójegy-gyűjtő klub céljaira,
- jegygyűjtemény publikálására,
- jegyek csereberélésére veszem igénybe.
• Az adatbázisba csak birtokomban lévő parkolójegyet regisztrálok.
• Valamely elérhetőségemen véges időn belül válaszolok.
• Az adatbázisban található információkat más helyen nem publikálom.
• A tudomásomra juttott adatokkal nem élek vissza.
• Bűncselekmény, szabálysértés céljaira innen származó információt nem használok fel.
• Az oldal készítője, üzemeltetője, tárhelyét biztosítója semmilyen felelősséget nem vállal az itt olvasható adatok helyességéért, valamit a belőlük eredő károkért.

Az oldal jelenléte legalább is tanulságos lehet a városatyáknak.

A Prakolójegy infó oldalra ide kattintva regisztrálhatunk.

A kezdeményezést kibocsátók online petíciót is fogalmaztak, mely így hangzik:

Címzett: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

Budapesten néhány éve tombol a fizető parkolási rend. Az illetékesek állítása szerint ez a rendszer hivatott biztosítani a város nyugalmát, a közlekedés normális menetét, valamint a problémamentes parkolást. Ezzel szemben a díjak szinte mindenhol indokolatlanul magasak, számos olyan területet is bevontak a fizető övezetbe, amelyeknél ez egyáltalán nem indokolt (pl. lakóövezetek a belvároson kívül), illetve nyoma sincs annak, hogy a befolyó pénzt a parkolási problémák megoldására fordítanák, P+R parkolók épülnének, fejlődne a tömegközlekedés, vagy elfogadható árú parkolóházak létesülnének. A szűk belvároson kívül teljesen indokolatlan a 2 órás időkorlátozás, továbbá a szankcionálás is túlzott: nem tudjuk elfogadni azt, hogy néhányszáz forint parkolódíj fejében kerékbilinccsel foglaljanak le többmilliós autókat! A parkolási társulások ügyfélszolgálata használhatatlan, nem üzemel a teljes fizetős időszakban, autóval megközelíthetetlen helyen van, tehát szó sincs arról, hogy az "ügyfél" bármilyen szinten is szolgálva lenne. A parkolási társulások reklámfelületként értékesítik a parkolóautomaták és a jegyek felületét, amit részükre tulajdonképpen a díjat fizető autósok finanszíroznak - ezt különösen etikátlannak tartjuk!
Ha Ön is egyetért azzal, hogy a jelen rendszer ebben a formában nem tekinthető tisztességesnek, kérjük csatlakozzon hozzánk!
Az illetékesek figyelmébe: célunk nem a fizető rendszer eltörlése, hiszen annak létjogosultságát a megfelelő helyeken és módszerekkel nem vitatjuk. Mindössze a budapesti rendszer újragondolását, emberbarátabbá tételét szeretnénk elérni.

Aki a petíciót szeretné aláírni, kattintson IDE!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1082 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x