Kicsihuszár, nagy bukta! Bujkál szégyenében a gázoló Loki-sztár!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kicsihuszár, nagy bukta! Bujkál szégyenében a gázoló Loki-sztár!

Kicsihuszár, nagy bukta! Bujkál szégyenében a gázoló Loki-sztár!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Lapszemle: Bajor Imre százmillióért árulja hitelből indított éttermét. A Debrecen futballistája nem tudja megemészteni, hogy elvette egy ember életét, ezért nem vállalja a szereplést a svédek és a portugálok elleni sorsdöntő vb-selejtezőn. 

 

Rendezvénynaptár
Eladó Bajor Imre étterme, a Kicsihuszár! A Heti hetes sztárja fájó szívvel válik meg a Dob utcai pincehelyiségtől, ami nem is csoda, hiszen óriási várakozással vágott bele az üzletbe – egy éve még nagy lelkesedéssel mesélte, hogy képes volt többmilliós hitelt is fölvenni, hogy beindítsa a vállalkozást. A Blikk szerint azonban a hely kongott az ürességtől, így már nyár elején be is zárt a Kicsihuszár.
 
– Borzasztóan megviselt, ami történt, nagyon rossz lelkiállapotban vagyok, és semmiképpen sem szeretném, hogy ez hatással legyen a társaimra – árulta el távolmaradásának okát a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján Bodnár László. A Debrecen és a válogatott játékosa pénteken Mercedes típusú autójával elgázolt egy kerékpárost, a 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Részletek a Borsban.
 
A 2007-ben gyilkosság áldozatává lett Balla Irma debreceni fideszes képviselő gyermekei, S. Vanda és S. Sándor följelentést tesznek ismeretlen tettes ellen édesanyjuk meggyilkolása miatt ma a Legfőbb Ügyészségen annak érdekében, hogy a hatóságok indítsanak új eljárást a tettes felkutatására – tudta meg a Népszabadság az asszony megölésével vádolt S. Sándor védőjétől. A Hajdú-Bihar megyei bíróságon Balla Irma fia átadta a bíróságnak azt a pajszert, amelyet a védelem a gyilkosság eszközének tart. A feszítővasat – amellyel a Balla Irma háza mellett folyó építkezésen dolgoztak a munkások – a bíróság bűnügyi zár alá helyezte. 
 
Név szerint ismeri a rendőrség Marian Cozma gyilkosát, ám azt egyelőre nem kívánja nyilvánosságra hozni – jelentette ki Pogány Péter, a februárban Veszprémben meggyilkolt kézilabdázó ügyében folytatott nyomozás vezetője. Hozzátette: megvizsgálták a feltételezett elkövetők életmódját, kapcsolatrendszerét, és a nyomozók arra jutottak, nem lehet alvilági kapcsolatokat emlegetni a Cozma-üggyel összefüggésben – írja a Magyar Nemzet
 

 
 
[ 866 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x