Celine Dion megrázó vetélései után újra próbálkozik
Címlap / Showbiznisz / Celine Dion megrázó vetélései után újra próbálkozik

Celine Dion megrázó vetélései után újra próbálkozik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Celine Dion és férje megfogadták, tovább próbálkoznak a gyermekáldásért. Nemrég mesélt Oprahnak vetéléséről, de ő és férje nem adják fel, Celine úgy érzi, az ötödik próbálkozás meghozza nekik a szerencsét.  

Az énekesnő és férje, Rene Angelil a mesterséges megtermékenyítés segítségével szeretnék bővíteni családjukat.

A pár az előző beültetést sikeresnek hitte, és a 41 éves Celine bejelentette terhességét a világnak. Azonban sajnos később orvosai megállapították, hogy már nem terhes. Dion elmondta, addig próbálkoznak, amíg nem sikerül.

"Az ötös a szerencseszámom, úgyhogy most sikerülnie kell." A párnak már van egy kilencéves fia, Rene-Charles. Ugyan az énekesnő és a férje csalódottak, és nagyon örülnének az újabb gyermekáldásnak, Dion azt mondja, így is teljesnek érzi az életét. "Boldog leszek, ha azt mondhatom, terhes vagyok, de ha nem, akkor is nagyon szerencsés embernek mondhatom magam, itt van a karrierem, és feleség és anya is vagyok. Ez elegendő is ok az örömre."

Azt is megosztotta a műsorvezetővel, hogy azért a bulvársajtó folyamatos figyelme megviselte ebben a nehéz időszakban. "Ilyen az élet. Tudja, sokan mennek keresztül ilyesmin, de nem ország világ előtt zajlik, mert nem írják meg az újságok. De annak, aki híres, a reflektorfény néha méregként hat."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1859 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x