Uma Thurman Magyarországon forgat! Benkő egyik feleségét...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Uma Thurman Magyarországon forgat! Benkő egyik feleségét is castingolják!

Uma Thurman Magyarországon forgat! Benkő egyik feleségét is castingolják!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A Tabu Tv műsorvezetői castingján megjelent többek közt Farkas Kati is, aki nem olyan rég még Benkő egyik botrányos feleségjelöltjeként vált ismertté. A francia lány a válogatás kellős közepén egy váratlan hívást kapott, amelyben meghívták Uma Thurman legújabb filmjének válogatására.  


Rendezvénynaptár
A telefonbeszélgetés minden perce élmény számba ment, annak ellenére, hogy végül is biztosak nem lehetünk benne, hogy ő vajon a színésznő dublőrje, vagy egy másik szereplő lesz-e a készülő filmben. Kati egyébként sokkal szebbnek tartja magát a világsztárnál, annak ellenére, hogy még közös rokoni szálakat is pedzegetett a kék-sárga stúdióban.

Már halhattuk, hogy a tini lányok kedvence, Robert Pattinson és vele együtt Uma Thurman is hazánkba látogat egy filmforgatás kapcsán, de most a Tabu Tv kamerája is szem és fültanúja volt a film készítése folyamatának.

Farkas Katit, a Benkő feleséget keres című produkcióban feltűnt francia lányt pont akkor hívták be szereplőnek a készülő mozifilmbe, amikor a tabutv.hu riporter válogatására érkezett. "Szerintem biztos dublőrnek szeretnének, mivel hasonlítok rá. Vagy lehet, hogy szerep, kis szerep, mellékszerep, közepes szerep nem tudom, lehet, hogy nagy szerep. Állítólag most jön Magyarországra és most készítenek egy filmet, úgyhogy ez szuper nagy hír, mert már egy két és fél éve hallottam, hogy jönni fog, de mégsem jött össze. Úgyhogy tigris éve ennek az ideje, talán tigris évben minden összejön" - mesélte a telefon lerakását követően frissiben a tabutv.hu műsorvezetői castingján az egykori feleség jelölt.

"Állandóan mondják nekem, hogy hasonlítok az Uma Thurman-re és először nagyon örültem neki és utána rájöttem, hogy mikor néztem magam tükörben és figyeltem például az orromat, ami szerintem ezerszer jobban néz ki, mint az Uma Thurman-é. Nem? Meg én is modellkedtem sokáig. Tokióban jártam, meg a divat szakmában dolgoztam és szerintem egy kicsit lazább vagyok, mint az Uma Thurman, meg hát, hogy ha ilyen sikerem lenne, mint az Umának, akkor nem csinálnék ilyen reklámokat a rendezőknek" - osztotta meg véleményét a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az egyik új Tabu Tv riportere jelölt.


 
 
[ 2139 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x