Angyalbőrbe bújtak a sztárok
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Angyalbőrbe bújtak a sztárok

Angyalbőrbe bújtak a sztárok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A szárazföld és a levegő urai voltak - ha csak egyetlen napra is - a hazai sztárvilág legbátrabbjai.  

A lányok, Dukai Regina, Pirner Alma, Serdült Orsi és Zimány Linda vérbeli amazonokként vérre menő virtuális harcot vívtak, majd helikopterre pattantak, míg a fiúk, Bárdosi Sanyi, Kovács Áron és Puskás Peti számára semmi sem jelentett akadályt a monstre-kétéltű tank botkormányánál ülve.

Szívükhöz kaptak a várpalotaiak, mikor egy helikopter húzott el a fejük fölött, majd nem sokkal ezután hatalmas tankok dübörögtek a Fenyves erdő felé. Hát, ha még a megszálló csapatokat alkotó hazai hírességeket látták volna! A háborús felhajtás szerencsére nem egy fokozódó nemzetközi konfliktus, hanem a hazai játék világot felforgató Battlefield: Bad Company 2 elnevezésű játék miatt volt. A talpig terepszínű hacukába bújt hírességek először virtuálisan, majd a valóságban is belekóstolhattak a harc ízébe. Zimány Lindát és Dukai Reginát mindkét verzió lenyűgözte.


- A helikopterezést és a tankot egyaránt kipróbáltam és mondhatom, borzasztóan élveztem mindkettőt. Bár a tériszonyom miatt tartottam a repüléstől, a profi pilóta mellett teljesen biztonságban éreztem magam, még akkor is, amikor vad manőverezésbe kezdett – mesélte izgatottan Linda.

- Linda és én sem vállalkoztunk a tank vezetésére, ezt inkább a profikra bíztuk, de az élményből ez semmit sem vont le. Meglepő módon a helikopterezés sem volt hajmeresztő, annak ellenére, hogy iszonyatos szél fújt – tette hozzá Dukai Regina.

Mindkét lány kipróbálta a játékot is és nagy egyetértésben dicsérték annak lenyűgöző grafikáját. - Olyan az egész, mint egy film. Elképesztő! – mondták szinte kórusban.

Pirner Almának egyik titkos vágya vált valóra, amikor felkapaszkodhatott a félelmetes T55-ös botkormányához.

 - Hihetetlenül jó érzés volt, hogy árkon-bokron keresztül mehetek úgy, hogy közben teljes biztonságban érzem magam. Helikopteren már korábban is ültem, ennek ellenére ugyanúgy élveztem a levegőben töltött negyedórát, mint az első alkalomkor. Bár nem vagyok egy nagy számítógépes játékos, ez a verzió a félelmetesen valósághű kivitelezése miatt teljesen lenyűgözött – mondta Alma.


Serdült Orsi a rally felkészülés alkalmával kiképző pályán töltött órák miatt szinte veteránnak számított a többiek között.

- Off-road szerű pályákon sokat mentünk korábban, így nem volt ismeretlen a terep, ennek ellenére óriási élmény volt a tankozás. Bár bevallom, vezetni nem mertem, egyrészt elég bonyolultnak tűnt a monstrum irányítása, másrészt jobbnak láttam a legénység életét egy igazi profira bízni – árulta el Orsi.

- Még jó, hogy nem ültem be hozzá – viccelődött ezt hallva Kovács Áron, aki viszont úgy vezette a harci járművet, mintha világ életében kétéltűvel közlekedett volna, pedig még csak katona sem volt – Egyszerűen szuper volt! Játszi könnyedséggel siklottunk a 8 méteres dombra fel, majd szinte merőlegesen le. Az kicsit furcsa volt, mikor a pilóta rám dörrent, hogy nyomás neki a bozótfalnak, de azt az akadályt is simán vettük. A Bad Company 2-től igazi műkedvelőként el vagyok ájulva, imádom, de azt azért meg kell, mondjam, a háborúskodás csak így jó: játszva – tette hozzá a TV2 és a Class FM műsorvezetője.


Puskás Peti legnagyobb sajnálatára csak a helikopterezésig jutott, mivel rohanásban volt, de mint mondta, már attól is adrenalin sokkot kapott, hogy látta Áront tankot vezetni.

- Keménynek tűnt még tisztes távolból is! Jómagam csak a játékkonzol mögött vezettem a monstrumot, közben párszor meghaltam és az ellenfelek elküldtek melegebb éghajlatra. Félelmetesen valósághű a játék, amit már csak a helikopterezés tudott überelni – mesélte a Jóban Rosszban sztárja.

Bárdosi Sándor szíve szerint tankkal távozott volna az eseményről, annyira élvezte a katonásdit. Mint mondta, csak azért nem kapott tankvezetői jogosítványt, mert az eseményen éppen nem volt jelen a hitelesítő bizottság. Egyébként az oktatója nem látta volna akadályát, hiszen Bárdosi egy született tehetség – már ami a tankvezetést illeti.

- A Battelfield első részét végigjátszottam, s már alig vártam, hogy a 2. szériát is kipróbáljam. Az pedig, hogy a virtuális világban látottakat itt a várpalotai Fenyves erdő kiképző bázison a valóságban is kipróbálhattam, nagyon klassz volt. Az utasaim csak úgy sikongattak, amikor a GSZP-55-ös típusú tankkal a többméteres dombról belegázoltunk a vizes árokba. Ó, de jó volt – nevetett az olimpiai ezüstérmes birkózó.
 
 
[ 2429 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x