Tóth Szabi nem celeb és filmet forgat!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tóth Szabi nem celeb és filmet forgat!

Tóth Szabi nem celeb és filmet forgat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A Sugarloaf Tóth Szabija már jó ideje hangoztatja, hogy Ő nem celeb, hanem zenész. A fiú most egy dokumentumfilmen keresztül mutatja be a zenekarok mindennapjait azzal a célzattal, hogy az emberek is megértsék, hogy mi a különbség az üresfejű celebek és a képzett zenészek közt. 


Rendezvénynaptár
"Mindenhol forgatunk. Az elsődleges szempont az volt, hogy magunkon keresztül bemutassuk ezt az egész légkört. Látni fogják, hogy egy koncertező zenekarnak miken kell keresztül mennie ahhoz, hogy folyamatosan benn tudjon maradni a köztudatban, milyen kompromisszumokat kell kötni. Hogyan történik egy dal írás, hogyan utazunk...?" - mondta el a tabutv.hu riporterének Tóth Szabolcs, aki az emberek fejében egyszer és mindenkorra tudatosítani akarja, hogy a celeb nem egyenlő a zenésszel.

Szabiék azt vették észre, hogy mostanság a zenészek is egy kalap alá vannak véve a celebekkel. "Mi már jó régóta hangoztatjuk, hogy marhára utáljuk, ha lecelebeznek bennünket. Azért mi mégis végzett zenészek vagyunk, tehát nekünk azért ez a munkánk. Én is lassan 20 éve vagyok a szakmában, és a Sugarloaf zenekar is 15 éves. Pár dolgot letettünk már az asztalra, de az emberek azt gondolják, hogy ez egy nagyon egyszerű szakma... nem így van!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Tóth Szabi, akivel a NévShowR forgatásán beszélgettünk.


 
 
[ 1891 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x