Freire Szilvi múzeumban randizott először az új barátjával!...
Címlap / Showbiznisz / Freire Szilvi múzeumban randizott először az új barátjával!

Freire Szilvi múzeumban randizott először az új barátjával!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Freire Szilvi és Szabolcs a baráti társaságukon keresztül ismerkedtek meg egymással, és egy múzeumban randiztak először. 

A királynő elsőként a Tabu Tv felvételén mutatja be videóban új szerelmét. "Egy hónapja vagyunk együtt, közös baráti társaságon keresztül ismerkedtünk meg. Polgár Krisztivel ismerték egymást Szabolcsék, és ezt az egészet csak úgy hozta az élet... Beszélgettünk, aztán elmentünk egyszer múzeumba, és valahogy így alakult ki!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Freire Szilvi.

"A kapcsolatunk nem kifejezetten a tavasznak köszönhető, hanem annak, hogy találkoztunk és összeismerkedtünk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Szabolcs, aki minden hóbortjával együtt imádja az újdonsült kedvesét. "Nagyon szeretek olajjal festeni, nagyon érdekel ez a dolog, ezért mentünk el együtt festményeket nézni. A páromat még nem festettem le, de egyébként sem szoktam nagyon embereket festeni, sokkal inkább nonfiguratív és tájképeket készítek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Freire Szilvi.

Még az is meglehet, hogy a friss szerelmesek még ebben a hónapban közösen elutaznak valahová lazítani. "Pont tegnap volt erről szó, hogy elmegyünk valahová június végén, de ez még nem biztos. Attól függ, hogy mennyi elfoglaltságom lesz, mert lehet, hogy dolgoznom kell abban az időszakban" - számolt be a jövőbeli tervekről a tabutv.hu riportjában Freire Szilvia.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x