Zentai Márk: Még nehezen megy a magyar kiejtés! (Videóval!)...
Címlap / Showbiznisz / Zentai Márk: Még nehezen megy a magyar kiejtés! (Videóval!)

Zentai Márk: Még nehezen megy a magyar kiejtés! (Videóval!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-14

Zantai Márk: Még nehezen megy a magyar kiejtés! Zentai Márk öt évvel ezelőtt költözött hozzánk Németországból, de még mindig nem érzi biztosnak a nyelvtudását. 

 

A Tabu Tv stábja a Szegény gazdagok fotóspróbáján beszélgetett Zentai Márkkal, akit eddig énekesként ismerhetett az ország. "Volt egy válogatás, nekem szóltak személyesen, és szerencsére sikerült is bekerülnöm a darabba. Azóta próbálunk ezerrel, és készülök a szerepre, amit azért vállaltam be, mert egyébként is érdekel a színház mindez pedig anyukámnak köszönhető, aki operaénekesnő. Vele nagyon sokat voltam színházban, színpad mögött, így igazából a színházban nőttem fel!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Zentai Márk.

Zentai Márk

"Nagy kihívás számomra ez az egész, és pláne magyarul. Öt éve élek Magyarországon, de a magyar nyelv még mindig okoz nehézségeket...
Beszédben nincs túl nagy akcentusom, de azért a színpadban teljesen más! Odafigyelni a kiejtésre, és színészileg teljesen jól előadni nem egyszerű, de igyekszem, és ha ezután jön valamilyen felkérés, akkor az is érdekelni fog..."
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az ifjú énekes, aki a színház miatt nem mellőzi a zenei karrierjét.


"Nagyon lefoglaltak a próbák, de igazából ez csak egy nagyon aktív hónap... Közben elkezdem saját dalokat írni, és természetesen gondolkodni az újakon. Persze még idő, amíg ezek a dolgok megérnek, és szeretném megvárni azt a pillanatot, amikor úgy érzem, hogy kész van egy olyan anyag, amit büszkén mutatok mindenkinek!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Zentai Márk.


 
 
[ 4752 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x