Botrányvideó! Babinyecz Timi nem gondolta, hogy támadni fogják!...
Címlap / Showbiznisz / Botrányvideó! Babinyecz Timi nem gondolta, hogy támadni fogják!

Botrányvideó! Babinyecz Timi nem gondolta, hogy támadni fogják!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A 2010-es Miss Universe Hungary szerint sokkal gyengébb angoltudással rendelkező lányok is bejutottak a döntőbe, úgyhogy nem érti, hogy miért támadják őt ennyien. 

Babinyecz Tímea egy csinos szegedi lány, aki azzal szerzett magának több százezres nézettséget az interneten, hogy a Miss Universe döntőjének bemutatkozó videójában össze-vissza beszélt angolul, magyarul megtörtént vele az, amitől minden ember retteg: nevetség tárgyává vált a kamerák előtt gyatra nyelvtudása miatt.

A lány nem volt tisztában az igeidőkkel, és bizony a szókincse is hagy némi kívánni valót maga után. A videó egyik legviccesebb része az, amikor Tímea arra a kérdésre, hogy mi volt a legkedvesebb ajándék, amit valaha kapott, így válaszolt: "Szeretem azokat az ajándékokat, amelyek kézből készülnek" - mondja a videóban a szépség. Az RTL Klub sztárja összekeverte a személyes névmásokat is, amelyek arra hivatottak, hogy a nő- és hímnemű személyeket és tárgyakat megkülönböztessék egymástól, de a legkínosabb választ mégis akkor adta, amikor élete legrosszabbul sikerült randevújáról kellett mesélnie: "Amikor 14 éves voltam, találkoznom kellett egy fiúval, ő akar velem találkozni, mert szeret, és azt hittem, hogy ő az egyik barátom, és elindultunk sétálni, és ez annyira unalmas volt. És utáltam azt a fiút, csak a barátom volt" - beszél a felvételen Tímea, aki ezzel a néhány mondattal világhírnévre tett szert az interneten.

A szépség augusztus óta sehol sem beszélt a videóról, de most végre a Tabu Tv videójában megtörte a csendet és őszintén mesélt a döntőn történtekről. "Én külföldön voltam akkor, amikor erről az egészről hallottam. Úgy gondolom, hogy ezt itthon nagyon felfújták, mert az, hogy a hétköznapokban jól beszélem az angol nyelvet, az nem azt jelenti, hogy ez az anyanyelvem. Az a videó azért sikerült úgy ahogyan, mert a körülmények olyanok voltak... senki nem volt ott, senki nem élte át, úgyhogy senki nem tudhatja, hogy igazán milyen volt! Szerintem azért nem volt annyira rossz ez a videó, amennyire beállították!" - meséli az internetes sztártévé riporterének Babinyecz Tímea, aki a műkörömépítők szakmai napján nyilatkozott a történtekről.

"Több lánynak sokkal rosszabbul sikerült ez a felvétel és voltak olyan lányok, akiknek a hétköznapokban is sokkal nagyobb problémájuk volt az angol nyelvvel. Nekem ilyen problémám sohasem volt, sőt még felkérést is kaptam! Azt mondták, hogy nagyon aranyosan beszélem az angol nyelvet, és szeretnék, ha egy rövid reklámfilmet forgathatnának velem Amerikában!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a szépség, aki a kinnléte alatt nagyon meglepődött, hogy ahelyett, hogy segítették volna Őt, csak támadták és lehúzták. A videóban Babinyecz Tímea tovább mesél a botrányról!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3929 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x