VV Anett egy féle ruhából egyből ötöt vesz
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / VV Anett egy féle ruhából egyből ötöt vesz

VV Anett egy féle ruhából egyből ötöt vesz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A mostanság pénzosztással foglalkozó valóságshow hős ezúttal különös ruhavásárlási szenvedélyéről mesélt az internetes sztártévé riporterének. 


Rendezvénynaptár
Béres Anett stílszerűen egy divatbemutató szünetében vallott extrém shoppingolási technikájáról.

"Amikor valami megtetszik, akkor általában megveszem négy-öt színben is. Szegény párom ettől kiakad, de én mindig mondom neki, hogy ez tök jól fog menni ehhez vagy ahhoz... Ő pedig ki van attól, hogy mindig mindent megmagyarázok. Ha mondjuk van egy trikó, amiből létezik fekete, fehér, kék és szürke, akkor azt mindet meg kell venni..." - meséli a tabutv.hu riporterének VV Anett.

"Pont ma fordult elő újra ilyen szituáció. Volt egy tök egyszerű póló, amiből vettem fehéret, szürkét, kéket, és feketét is... ááu! De elmondanám, hogy le volt árazva!" - mondja szemlesütve Anett, aki maga is tisztában van azzal, hogy nem mindig Ő jár a legjobban ezekkel a vásárlásokkal.

"A leárazásoknál nekem tíz százalék az még kevés, nekem hamrinc-negyven-ötven százalékos leárazás kell ahhoz, hogy igazán bevásároljak. Persze ez nem mindig a százaléktól függ... ha valami nagyon megtetszik, akkor is megveszem, ha nincs leakciózva!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Béres Anett.


 
 
[ 3599 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x