Hujber Feri szerint a jótékonykodás már iparág lett
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hujber Feri szerint a jótékonykodás már iparág lett

Hujber Feri szerint a jótékonykodás már iparág lett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

A színész mérhetetlenül ellenzi a jótékonykodás mai formáját. Hujber Feri szerint mindenkinek magában kell eldöntenie, hogy milyen ügyet támogat és nem a közvetítők zsebét kellene tömnie. 

 

Rendezvénynaptár
"Szerintem az egy nagyon nagy baj, hogy manapság a jótékonysági dolog egy olyan iparággá nőtte ki magát, amit én nem hogy nem támogatok, de mérhetetlenül ellenzek. Ez az egész egy nagyon jó kereseti lehetőséget biztosító szakmává nőtte ki magát, ami nagyon rossz és nagyon rosszul veszi ki magát. Hál’ istennek ha engem felkérnek valamire, akkor utána tudok nézni, hogy azok a bizonyos összegek tényleg jó helyre vándorolnak-e" - meséli a tabutv.hu riporterének Hujber Feri, aki a fekete-fehér whisky márka csizmatervező akcióján mesélt arról, hogy miért pont a csizmakreátorkodó kezdeményezés mellé állt.

Az alkoholmárka ismert embereket kért fel arra, hogy egyedi csizmákat tervezzenek, amikre hamarosan bárki licitálhat. A befolyt összeg a Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

"Véleményem szerint, ha valaki lelkesen és mániákusan védi az állatokat, a hajléktalanokat és a drogosokat is, azzal valami nagyon nagy baj van. Az ilyen ember még nem rakott rendet saját magában, hanem inkább másokon akar segítene ahelyett, hogy magára figyelne. Nem mondom, hogy nem állok ki semmilyen ügy mellett, de mivel hiszek a karmában és hiszek az életnek a törvényeiben, azt gondolom, hogy mindenkinek meg van adva a lehetőség arra, hogy a lehető legszebben és a legjobban élje az életét!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hujber Ferenc.
 
 
[ 1713 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x