Vágó Piros impulzív anyuka és péntekenként romantikázik...
Címlap / Showbiznisz / Vágó Piros impulzív anyuka és péntekenként romantikázik

Vágó Piros impulzív anyuka és péntekenként romantikázik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-30

A rádiósnak nem csak a mikrofon mögött, hanem otthon is a maximumot kell nyújtania a szerelme és a gyermeke számára. 

 

Rendezvénynaptár
"Jelen pillanatban arról szól az életem, hogy balanszot találjak az anyuka, a dolgozó nő és a feleség szerepeim tekintetében..." - meséli a tabutv.hu riporterének Vágó Piros, aki odafigyel arra, hogy a rengeteg munka mellett meglepő mennyiségű időt tudjon a párjára és a gyerkőcére szánni.

"Van egy nagyon szerencsés hátterem. A férjem édesanyjára rendszeresen rá tudjuk bízni a gyermekeinket: péntekenként nekünk például mindig szabad esténk van, ez pedig egy óriási ajándék! Ezzel bőven lehet élni, sáfárkodni és bőven lehet romantikázni is..." - mondja a rádiós műsorvezető.

Vágó Piros egyedül a gyermeknevelés tekintetében érez még magán fejlesztenivalót, de pont a minap tett fogadalmat ennek a problémának a megoldására.

"Megpróbálom a gyermekkel szemben nem elveszíteni a türelmemet, de nyilván vannak helyzetek, amikor reggel rohannánk és a bébi hisztizik, hogy nem azt a ruhát, nem ezt a sapkát, nem ezt a sálat akarja felvenni... ilyenkor az ember egy idő után azt mondja, hogy elég! Van, hogy szegénykét úgy hurcolom a karjánál fogva, mert egy játéktraktor miatt leveti magát a földre..." - számol be a mindennapok nehéz pillanatairól Piros a Tabu Tv videójában.

"Az, aki volt szülő és emlékszik rá, az biztosan tudja, hogy mit él át ilyenkor az ember, ugyanis a szigorúság tekintetében is sajnos az impulzivitás érvényesül nálam. Egyre több helyzetben derült ki, hogy a rendszeresség nagyon fontos a gyermek életében, ezért egy kicsit nekem is rendszeresebben kéne megélnem a mindennapjaimat, de én meg nem vagyok túl összeszedett ilyen tekintetben!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vágó Piros, aki a Glamour gáláján azt is elárulta, hogy tudatosan igyekszik megvalósítani a következetes anyukává válást.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3339 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x