Ákos nem néz tévét, de Janicsák Vecát szereti
Címlap / Showbiznisz / Ákos nem néz tévét, de Janicsák Vecát szereti

Ákos nem néz tévét, de Janicsák Vecát szereti

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

A dalszerzőnek óriási örömet jelent, hogy az általa gyönyörű nőnek titulált Janicsák Vecával léphet színpadra. 


Rendezvénynaptár
Ákos legutóbb hét éve adott olyan nagyszabású koncertet mint idén fog. Az énekes-előadóművész a minap sajtótájékozatón jelentette be, hogy gigakoncertjén az X-Faktor egyik sztárja, Janicsák Veca is mikrofont ragad: egy duettet énekelnek majd együtt.

"A katona imája című Platinalemezes és Fonogram-díjas albumunkat május 14-én mutatjuk be az Arénában. Óriási felkészülés előzi meg ezt az előadást nem csak műszaki, technikai, hanem érzelmi értelemben is. Csaknem harminc dalt fogunk játszani az előadáson és az egyikben fogok duettet énekelni a Vecával" - meséli a tabutv.hu riporterének Kovács Ákos.

"Azért választottam Vecát, mert bár én nem vagyok tévénéző, a gyermekeim végigszurkolták ezt a tehetségkutatónak is mondott műsort és a Vecának szurkoltak. Amikor már a reggeliző asztalnál harmincadszorra hallottam Anna lányomtól, hogy neki szurkol, akkor megnéztem, hogy mit is tud. Nekem már a dalválasztásból is lejött, hogy ez a lány egy kicsit mást akar ettől a televíziós versenytől mint a többiek, úgyhogy ezután többször is találkoztunk..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Ákos, aki kiváló énekesnek és gyönyörű nőnek tartja az X-Faktor sztárját.

A felkérés óta Janicsák Vecával is madarat lehetne fogatni. "Nagyon boldog vagyok, hogy pont Ákos gyerekei láttak meg... Ez most pont egy olyan lehetőség számomra, ami engem is felrepíthet és talán majd még a jövőben is közös munkákat hozhat Ákossal" - adta hírül az internetes sztártévé felvételén Veca, aki nem gondolta volna, hogy ilyen rövid időn belül ismét az Aréna színpadán állhat majd.

"Nem csak én, a zenekar, a színpadi személyzet, hanem az egész műszak is most hét év után nagyon szeretne bizonyítani. Csaknem egy éve tartanak az előkészületek, az állandó tervezés és a heti stábmegbeszélések, ezért elképesztően nagyformátumú előadásra számítunk!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kovács Ákos.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2751 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x