Debreczeni Zita nem boltkóros
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita nem boltkóros

Debreczeni Zita nem boltkóros

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A híresség rengeteg divatbemutatóra jár, de eddig egyetlen alkalommal sem vásárolt magának olyan ruhát, amit a kifutón látott. 


Rendezvénynaptár
"Nagyon izgulok, mert ez a divatbemutató eddig minden évben nagyon jól sikerült. Ritkán megyek el ilyen eseményekre, de ezt sosem hagyom ki, idén pedig végre első alkalommal le is tudtam ülni, mert nagyon pontos voltam és a kezdés előtt jóval korábban érkeztem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita, aki az F&F 2011 Őszi/Tavaszi kollekciójának bemutatása előtt nyilatkozott.

A modell havi több tucat ehhez hasonló divateseményen vesz részt már évek óta, sőt már saját kollekcióval is büszkélkedhet, ő maga azonban meglepő módon állítólag még sosem öltözködött kifutón látott ruhába.

"Én nagyon szeretek csak és kizárólag nézelődni! Egy divatbemutató nem arról szól, hogy egy bizonyos ruhát hogyan vehetnek majd fel az emberek a hétköznapokban, hanem csupán egy irányzatot adnak. Rengetegszer van, hogy ha látunk egy ruhát a kifutón és utána leakasztjuk az üzletben a fogasról, akkor már másképp néz ki..." - magyarázza a Tabu Tv riportjában Debreczeni Zita.

"Van ami tetszik, de nem vagyok boltkóros és nem veszem meg a ruhákat abban a pillanatban! Már van egy olyan stílusom, ami beállt és helyén van így harminc éves fejjel, de persze volt olyan is, hogy azt mondta egy-egy stylist barátom, hogy azonnal vegyek le egy ruhadarabot!" - emlékszik vissza a videóban a modell.


 
 
[ 3391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x