Alekosz: Éva nem igaz barát
Címlap / Showbiznisz / Alekosz: Éva nem igaz barát

Alekosz: Éva nem igaz barát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Alekosz elárulta a Tabu Tv riporterének, hogy miért olyan rossz a kapcsolata Évával a ValóVilág4 után. 

"Igazából az én egyetlen bűnöm az, hogy sajnos elfoglalt vagyok. Én nem tudom, hogy az Évának milyen és mennyi programja van, hogy mennyi szabad idővel rendelkezik, ebből kifolyólag nem tudok napi szinten találkozni vele úgy, mint régen a villában. Én tudom azt, hogy ezt az Éva nehezményezi, de hát nem lehetek mindig vele akkor, amikor szüksége van valakire. Egy igazi barát általában meg szokta érteni az ilyesmit, ahelyett, hogy pocskondiázik különböző újságok hasábjain, ami nekem nagyon nem szimpatikus. Bíztam benne, hogy ez meg fog változni, hogy ez csak a nyári forróság eredménye. Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni csak elhatárolódni. Nincs mit megmagyaráznom, nem hiszem, hogy nekem magyarázkodnom kéne. Egyáltalán nem értem azokat a dolgokat, amik itt folynak, de most már nem is akarom érteni" – mesélte a tabutv.hu riporterének Alekosz, aki a későbbiekben elárulta, hogy szívesen beengedte volna a hálószobájába Évát.

"Beengedtem volna én nagyon szívesen a hálószobámba. Úgy gondolom, hogy Éva az ágyban szerény, visszahúzódó és kezdő. Az emberek többsége pontosan azt nyilatkoztatja ki, amiben a leggyengébb. Amiben jók vagyunk, arról általában nem beszélünk és hát az Éva úton-útfélen hirdeti azt, hogy ő milyen nagyszerű nő. A látszat nagyon sokszor csal véleményem szerint" – számolt be a Tabu Tv riporterének az okostojás, akiről kiderült, a régi időkben nagyon szívesen nézte a Tabu Tv riportjait.

"A Tabu Tv-t nagyon szeretem. Régen, mikor még vagyonőr voltam és éjszaka interneteztem, akkor elég gyakran megnéztem az oldalon található videókat. Nagyon tetszettek, nagyon jók voltak. Legfőképpen azért volt jó nézni őket, mert elképesztően érdekesek. Gyakorlatilag az összes unalmas éjszakai óráimat, perceimet kitöltötte" – meséli a Tabu Tv videójában a ValóVilág4 győztese.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x